Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Κόλαφος ο Μαρτίκας για Σοϊλέδη-Αντωνά: «Είναι πολύ λίγος, ξέρει όλο το πανελλήνιο...»


Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Σπύρο Μαρτίκα για Σοϊλέδη και Αντωνά..

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας για τη Μαρία Αντωνά και την εμφάνισή της στο Survivor 2024. 




«Την έβλεπα αγνώριστη, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Η ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα έκανε τον σύντροφο της Μαρίας Αντωνά να αντιδράσει. Ο Άρης Σοϊλέδης με ανάρτηση στο instagram απάντησε: «Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να χτυπήσεις μια γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με αυτό το αισχρό σχόλιο».



Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας

Με νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» ο πρώην παίκτης του Survivor ξεσπά εναντίον του Άρη Σοίλέδη.

«Έθιξε κάποιος την καλαισθησία κάποιου; Είναι κάτι απίστευτα υποκειμενικό και δεν τολμά κανείς να το θίξει διότι δεν μας αφορά. Γιατί τόσος ντόρος; Εγώ είπα απλά ότι δεν την αναγνώρισα αυθόρμητα». 



«Τόλμησε ο Άρης Σοϊλέδης να μου πει για την παιδεία μου. Έθιξε κάποιος την καλαισθησία της; Κανείς δεν το έθιξε αυτό. Το τηλέφωνο μάλλον του Άρη δεν χτυπάει και όταν δεν χτυπάει το τηλέφωνο η αγωνία μεγαλώνει, η ψυχραιμία υποχωρεί. Είναι πολύ λίγος ο Άρης Σοϊλέδης για να μιλήσει για την παιδεία μου και εάν είμαι σεξιστής ή μισογύνης», σχολίασε ενοχλημένος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και πρόσθεσε: «Είναι υποκρισία, αυτό δείχνει μια τεράστια εκδήλωση υποκρισίας γιατί ξέρει πολύ καλά το πανελλήνιο αν ο Άρης έχει εκθέσει τη γυναίκα του», είπε στον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Άρη Σοϊλέδη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.