Ads Top

Survivor - Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Μικρούτσικος «τελειώνει» Ατζούν και ΣΚΑΪ - «Δύο χρόνια είναι...»


Λίγο πριν την πρεμιέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος «τελειώνει» το Survivor πριν καν αρχίσει..

Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν ότι θα συμμετέχουν στο νέο Survivor 2024 ήταν ένα από τα θέματα που σχολίασε έντονα η εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Αντρέα Μικρούτσικο να παίρνει τον λόγο και να εξαπολύει πυρά για την ποιότητα του casting καθώς, πέρα από τους παλιούς παίκτες, αρκετοί νέοι ήταν... γνώριμοι στα project του ΣΚΑΪ.




Καλεσμένος στο στούντιο ήταν ένας από τους πρώην παίκτες του Survivor, ο Πάνος Καλίδης που σχολίαζε τις επιλογές της παραγωγής, ωστόσο φαίνεται πως στην πορεία έκανε έξαλλο τον συνεργάτη της εκπομπής. 

Τα σχόλια επάνω στο συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου που δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται με τα ονόματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπω τα ίδια πρόσωπα να ανακυκλώνονται». Τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ συμφώνησαν πως ίσως χρειαζόταν μία χρονιά παύσης για να «ξεκουραστεί» το project.



Τα πυρά του Αντρέα Μικρούτσικου στο Survivor 2024

Tότε τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ανέφερε: «Να το ανανεώσουν, όχι να το ξεκουράσουν. Ανακυκλώνουν το ίδιο υλικό. Ρωτάμε τον Πάνο γιατί δεν είναι. Γιατί ήταν σε προηγούμενο! Όχι άλλο Πάνο θα πω εγώ, για το καλό του». 

Ο τραγουδιστής διαφώνησε εκεί, σημειώνοντας πως μία εταιρεία casting μπορεί να θέλει να αξιοποιήσει συγκεκριμένες ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, γι' αυτό και κάλεσε ίδια άτομα σε πολλούς κύκλους.



Αυτό δεν κατεύνασε την οργή του παρουσιαστή, που του απάντησε σε έντονο ύφος: «Είσαι απόλυτα λάθος! Δηλαδή ενδιαφέρουσες προσωπικότητες είναι μόνο όσες έχουμε δει στο Survivor; Αν είναι δυνατόν! 

Απλά δεν στρώνονται κάτω να κάνουν σοβαρές οντισιόν και δεν εμπιστεύονται το ίδιο το project πλέον», ανεφέρε αρχικά ο παρουσιαστής για να καταλήξει: «Είναι δέσμιοι μιας κεντρικής επιτυχίας που έγινε τότε, όχι μόνο με τον Ντάνο, αλλά και με τον Τζέιμς, τον Τριαντάφυλλο και τον Παππά. Δεν ξέρουν έναν τρόπο να το φρεσκάρουν και να το ανανεώσουν και δεν εμπιστεύονται μία οντισιόν. Δύο χρόνια είναι το ίδιο και το ίδιο, βλέπεις το παιχνίδι να πέφτει».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.