Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Η απάντηση Μαρτίκα στον Σοϊλέδη για τη Μαρία Αντωνά – «Ποιος εξέθεσε τη γυναίκα του; Το ξέρει το Πανελλήνιο»


Νέα δήλωση που θα συζητηθεί από τον Σπύρο Μαρτίκα

Λάδι στη φωτιά έριξε πριν λίγο καιρό η δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα ότι δεν αναγνώρισε τη Μαρία Αντωνά στο Survivor, όταν την είδε χωρίς μακιγιάζ. 




Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη και ο Σπύρος Μαρτίκας, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Δεν έθιξε και δεν προσέβαλε κανείς την καλαισθησία κανενός. Μη δημιουργούμε εντυπώσεις που δε μπορούν να προκύψουν από κανένα λεγόμενό μου… Ήρθα από το Survivor 12 κιλά λιγότερα με μούσια, και η μητέρα μου είπε ότι τρόμαξε να με αναγνωρίσει. 



Έπρεπε να παρεξηγηθώ;… Δεν έθιξε κανείς την καλαισθησία κάποιου. Αν κάτι αρέσει σε εμένα, μπορεί να μην αρέσει σε εσάς και το αντίθετο… Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση, όλοι ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε την πρεμιέρα… Εγώ το εξέφρασα και δημόσια. Όταν με ρωτάνε πως μου φάνηκε, δε μπορούσα να πω ψέματα…

Αν το σχόλιο αυτό γινόταν στη Βρισηίδα δε θα έδινε σημασία, κινείται άβαφτη τις περισσότερες φορές. Ούτε εγώ θα έδινα σημασία. Δεν έχω λόγο να προσβληθώ… Το σχόλιό μου ήταν κάτι αυθόρμητο στο οποίο όλοι συμφώνησαν, και έχω λάβει πολλά μηνύματα από κόσμο που συμφωνεί. Δεν πρόσβαλα κανέναν…» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.



«Το σχόλιό μου ήταν αυθόρμητο, “δεν την αναγνώρισα”… Απλά δεν την αναγνώρισα γιατί δεν υπήρχε το μακιγιάζ… Κάποιος που δεν αναγνωρίζει κάποιον είναι μισογύνης;.. Όταν ο Άρης και η Αντωνά θίγανε παίκτριες, λάμβαναν εξώδικα και παραλίγο αγωγές για ψέματα και θίγανε γυναικείες υπολήψεις, εκεί δεν είναι μισογύνηδες; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Ποιος έχει εκθέσει τη γυναίκα του στο Πανελλήνιο;…

Δεν έχω κανένα λόγο να μιλήσω με κανέναν…Η Αντωνά βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για μια άλλη κοπέλα για ψέματα που είπε για σοβαρή προσωπική της στιγμή;.. Για ποιο λόγο τα έγραψε αυτά ο Άρης; Γιατί το τηλέφωνο δε χτυπάει. Δεύτερη χρονιά τώρα, και το τηλέφωνο δε χτυπάει… Ποιος εξέθεσε στο Πανελλήνιο τη γυναίκα του; Και το ξέρουν οι πάντες… Πασχίζει απεγνωσμένα να μπει στο παιχνίδι και δε του έχει γίνει καμία πρόταση… Προκαλεί ντόρο γύρω από το όνομά του με κάθε ευκαιρία», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μαρτίκας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.