Ads Top

Survivor Αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει


Τα δεδομένα στο Survivor και συγκεκριμένα στα Survivor spoiler έχουν αλλάξει. Η ανεύρεση πληροφοριών και οριστικών ενημερώσεων έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη. 

Ακόμα και στους υποψήφιους προς αποχώρηση, αλλά και στο ποιος θα αποχωρήσει τελικά από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ.




Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα κατά κάποιο τρόπο. Δεν είναι απλό να μην ψηφίσουν αγωνιστικά οι ομάδες και οι παίκτες στο ξεκίνημα. 

Το να βάλεις άλλωστε στον τάκο έναν παίκτη που είναι δυνατός αγωνιστικά δεν θα βλάψει κάποιον πέρα από τη δημοφιλία αυτού που θα τον ψηφίσει. Διότι, ο καλός παίκτης θα βρει αγωνιστικό τρόπο να παραμείνει στο παιχνίδι. Με την ψηφοφορία θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.



Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι Διάσημοι έπραξαν σωστά και έβγαλαν στη σέντρα τον πιο αδύναμό τους παίκτη. Ο ίδιος δεν νιώθει έτσι, αλλά τα στατιστικά το λένε καθαρά!

Survivor spoiler αποχώρηση: Υποψήφιοι και φαβορί!



Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι από τους άνδρες ο αδύναμος παίκτης μέχρι στιγμής. Για να πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν βλέπω και πως θα βελτιωθεί στην πορεία. Για άλλους παίκτες μπορούμε να το πούμε. Ο Χρήστος Βολικάκης είναι ένας από αυτούς, για παράδειγμα. Άτυχος στον τελικό στόχο, καλός run, θα βελτιωθεί.

Δεν είναι τυχαίο το όνομα που αναφέραμε. Ο Χρήστος Βολικάκης και Νίκος Γκάνος είναι οι παίκτες που πιθανώς να ακούσουν το όνομά τους σε περίπτωση Διάσημοι χάσουν κι άλλες ασυλίες, ή έστω και μία από τις δύο που απομένουν.

Από τους Μαχητές, αν χάσουν ασυλία, ο Σταμάτης μοιάζει σχεδόν βέβαιη επιλογή. Σχεδόν… Διότι, ο Ρομπ μπορεί να είναι το κρυφό αουτσάιντερ. Τα δεδομένα δεν είναι ξεκάθαρα. Εικασίες κάνουμε. Το σίγουρο είναι ένα: Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι φαβορί αποχώρησης, όποιος κι αν είναι μαζί του υποψήφιος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.