Ads Top

Βόμβα από ΣΚΑΪ, τεράστιος κίνδυνος για το Survivor


Κακό κλίμα, νεύρα και γκρίνια..

Το ενδιαφέρον του κόσμου για το φετινό «Survivor» δεν είναι το αναμενόμενο όπως τουλάχιστον προκύπτει από το twitter και από τις τηλεθεάσεις και τώρα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη αρνητικό συμβάν που κινδυνεύει να τινάξει το ριάλιτι του Ατζούν κυριολεκτικά στον «αέρα».



 
Από την αρχή ήταν κίνηση πολύ μεγάλου ρίσκου η απόφαση του ΣΚΑΪ να κόψει την ψηφοφορία και να φεύγει ο υποψήφιος μετά από αγώνισμα.

Από νωρίς χθες το απόγευμα λοιπόν κυκλοφορούσαν «ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες» για την αποχώρηση. Το σπόϊλερ κυκλοφόρησε πρώτα στα αθλητικά sites που πάντα έχουν καλή πληροφόρηση για το «Survivor» και ύστερα διαδόθηκε και στα υπόλοιπα. Lifestyle και μη.



Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ καθώς αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πως η παραγωγή είναι διάτρητη και μπάζει νερά από παντού.

Μέχρι πέρσι ο ΣΚΑΪ έστελνε εξώδικα μόνο σε εκπομπές. Φέτος εξετάζεται η αποστολή δικαστικών εγγράφων και σε sites και εάν αυτά δεν συμμορφωθούν το κανάλι να κινηθεί νομικά εναντίον τους με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για τη μη δημοσίευση των σπόϊλερ.

Είναι μεγάλο το πρόβλημα και ακόμη απέναντι δεν έχει βγει και ο ανταγωνισμός…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.