Ads Top

Survivor Trailer 14/1: Η αλήθεια βγαίνει στη φόρα - «Η σχέση μου με Ασημίνα...» (vid)


Βγαίνει η αλήθεια στη φόρα - Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Κυριακή 14 Ιανουαρίου σήμερα και αυτό σημαίνει πως η δεύτερη εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκινά για τους τηλεθεατές. Ένταση, beef, αγωνία, αλλά και πολλές ίντιργκες θα έχει, μάλιστα, το πρώτο επεισόδιο και όχι μονό ανάμεσα στους παίκτες κάθε ομάδας, αλλά και ανάμεσα στους κόκκινους και τους μπλε.




Όπως βλέπουμε στο trailer, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έρχεται σε συνεχείς αντιπαραθέσεις με τον Φάνη, ο οποίος την ειρωνεύεται για το γεγονός πως έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο τρεις φορές, με εκείνη να ενοχλείται και να μην το κρύβει. Ωστόσο, ο ίδιος επιμένει πως εκείνη ασχολείται μαζί του.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (14/1) στο Survivor



«Είπε και διάφορα άλλα, τα οποία, εννοείται, όταν εμφανίστηκε η κάμερα τα πήρε πίσω...», ακούγεται να λέει σε πρώτο επίπεδο η παίκτρια των διάσημων. 

«Όσων αφορά στη σχέση τη δική μου με της Ασημίνας, μπορώ να πω ότι υπάρχει πάρα πολύ αγάπη.... Πάντα σκέφτεται εμένα. Τέτοια αγάπη δεν έχω ξαναδεί», λέει εκείνος.



«Φάνη αγόρι μου είσαι πάρα πολύ ερειστικός, είσαι πάρα πολύ εγωιστής...», συνεχίζει εκείνη.

Και ενώ εκτυλίσσεται αυτή η διαμάχη στην παραλία, στον στίβο μάχης μία λιποθυμία θα φέρει τα πάνω κάτω και ο Rob James Seymour θα καταλήξει να κατηγορείται για στημένο παιχνίδι από την ίδια του την ομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.