Ads Top

Survivor - Χρήστος Βολικάκης: Η πρώτη ανάρτηση για την σύζυγό του και το γιο τους μετά την αποχώρηση του από το Survivor (pic)


Δείτε τι έγραψε, δείτε τι ανέβασε ο Χρήστος Βολικάκης

Έχοντας βάλει μπουρλότο στο Survivor, ο Χρήστος Βολικάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, έπειτα από την οικειοθελή του αποχώρηση. Μαζί και με την Κρίστη Καθάργια που έφυγε μετά από αγώνισμα αποχώρησης, βρίσκονται ήδη στο δρόμο της επιστροφής.




Ο ποδηλάτης λίγο πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, "ξεσκέπασε" τους συμπαίκτες του λέγοντας πως ο Αλέξης τον απείλησε, ωστόσο μπροστά στην κάμερα έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ενώ αποκάλυψε πως είπε ότι θα κάνει τον Λαμάι να δείχνει "μισογύνης". 

Από την άλλη για την Ασημίνα, ανέφερε πως μετά από το συμβούλιο του νησιού είπε για την Κατερίνα Δαλάκα "αφήστε την να εκτεθεί, έχει εκτεθεί ήδη με τον πανηγυρισμό που έκανε" - δείτε εδώ το βίντεο με τις κατηγορίες του.



Ο Χρήστος Βολικάκης ήδη έχει κάνει την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για την εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο ενώ πριν μερικές ώρες έκανε ανάρτηση και για τη σύζυγό με το γιο τους.

Η ανάρτηση του Βολικάκη για την σύζυγό του και το γιο τους



Συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα τους «Μακάρι να ξέρατε πόσο πολύ μου λείψατε @elpida_mavroidi θα είμαι στην αγκαλιά σας σύντομα. σας αγαπώ !!!!!!!!!».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.