Ads Top

Survivor Spoiler 7/1: Διαρροή! Ποιοι κερδίζουν τουλάχιστον ένα αγώνισμα;


Μεγάλη διαρροή λίγο πριν την πρεμιέρα - Τι αναφέρει δημοσίευμα, ποιοι κερδίζουν σήμερα τουλάχιστον μια φορά

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη του νέου Survivor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.




Την Κυριακή (7/1) λοιπόν ανοίγει η αυλαία για το Survivor και το πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού αναμένεται να είναι γεμάτο από ενδιαφέρον ενώ οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα.

Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι και το trailer που δείχνει τους παίκτες να πέφτουν στη θάλασσα από ελικόπτερο. Αμέσως στα βαθιά εν ολίγοις, ξεκάθαρο το μήνυμα.



Φυσικά τις προηγούμενες ημέρες έχει διαβάσει αναλυτικό ρεπορτάζ για το ποιοι θα είναι οι παίκτες, τόσο για τους μαχητές αλλά και τους διάσημους.

Survivor spoiler 7/1: Ποιοι κερδίζουν τουλάχιστον έναν αγώνα;



Αμφότερες οι δύο ομάδες, θα κληθούν να πάρουν μια δυνατή γεύση από το τι θα ακολουθήσει, με το Survivor του 2024 να αναμένεται πιο απαιτητικό αλλά και συναρπαστικό από κάθε άλλη χρονιά.

Όπως θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, μαχητές και διάσημοι θα μπούνε στο στίβο μάχης δύο φορές προκειμένου να κοντραριστούν.

Ο ένας αγώνας θα αφορά το έπαθλο της ασυλίας ενώ στον άλλον, οι παίκτες θα αγωνιστούν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη του επάθλου που θα αφορά την καλύβα.

Το ποιοι θα είναι οι νικητές σε αυτές τις δύο μονομαχίες δεν είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, όμως οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες όμως λένε πως τουλάχιστον έναν αγώνα κερδίζουν οι μαχητές.

Αυτή θα είναι λοιπόν η ομάδα που θα μπει με το δεξί στο Survivor και θα πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας στον Άγιο Δομίνικο!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.