Ads Top

Survivor Spoiler 26/1: Ποια ομάδα κερδίζει τουλάχιστον 2 ασυλίες;


Τι αναφέρουν οι πρώτες διαρροές; Διάσημοι ή Μαχητές; Τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Το Survivor είναι σε παύση, αλλά την Κυριακή θα είναι ξανά στους δέκτες μας. Πιθανώς να καταφέρουμε να έχουμε και Survivor spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία. Αλλά πρόβλεψη έχουμε από τώρα για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Πρόβλεψη θα πει κανείς χωρίς Survivor trailer; Από εκεί βλέπουμε στίβους μάχης και τελικό στόχο. Η Δανάη είναι εξαιρετική στο να διαβάζει το τι θα συμβεί. Αλλά πριν από αυτό, υπάρχουν και τα αγωνιστικά δεδομένα. Νέα αγωνιστικά δεδομένα που έχουμε μετά τα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Τα πράγματα πλέον στο Survivor 2024 είναι ξεκάθαρα διαφορετικά. Από εκεί που δεν ξέραμε ποια ομάδα θα χάσει μία παίκτρια, τελικά μια ομάδα έχασε δύο παίκτες. 



Ο λόγος για τους Διάσημους. Ο Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα και στο τέλος του επεισοδίου αποχώρησε και η Κρίστη Καθαριά.

Τόσο ο Βολικάκης, όσο και η Κρίστη πρόλαβαν να βάλουν ένα καλό ποσό στους λογαριασμούς τους. Φυσικά αυτές οι αποχωρήσεις αλλάζουν τα δεδομένα στους κόκκινους.

Survivor spoiler 26/1: Ποια ομάδα θα κερδίσει 2 ασυλίες;



Ο αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Η Κρίστη Καθαριά και ο Χρήστος Βολικάκης είχαν χάσει περισσότερα παιχνίδια από όσα είχαν κερδίσει στο Survivor 2024. Αυτό σημαίνει δύο παίκτες με αρνητικό πρόσημο είναι εκτός για τους κόκκινους.

Μεγάλο πλεονέκτημα και προβάδισμα. Βέβαια, πρόβλημα έχουν και οι κόκκινοι και με την Ζωή Ασουμανάκη. Η νέα παίκτρια είναι πηγή χαμένων πόντων. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Σωτήρη Λαμάι, αλλά και για την Άιρα. Δεν είμαι βέβαιη πως θα στρώσουν.

Η πρόβλεψή μου είναι σαφής. Οι Διάσημοι θα κερδίσουν τουλάχιστον δύο ασυλίες αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Μένει να δούμε να θα επιβεβαιωθεί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.