Ads Top

Survivor Spoiler 25/1: Άσχημα νέα για τον Χρήστο Βολικάκη


Δεν θα το δείξει ο ΣΚΑΪ - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Δυστυχώς τα νέα που μας έρχονται από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο δεν είναι καθόλου ευχάριστα! Μετά το επεισοδιακό χθεσινό 24/1 επεισόδιο του Survivor, όπου είδαμε τον Χρήστο Βολικάκη να αποχωρεί οικειοθελώς, ακούσαμε και μάθαμε πολλά για την κατάσταση που επικρατούσε αρκετά 24ωρα στην παραλία, αλλά και για το σε τι κατάσταση ήταν μετέπειτα ο Έλληνας ποδηλάτης, όταν μεταφέρθηκε δηλαδή στο ξενοδοχείο που μένουν για λίγες ημέρες οι παίκτες μέχρι να πετάξουν πίσω στην Ελλάδα.




Άσχημα ψυχολογικά ο Χρήστος Βολικάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος ήταν πολύ πιεσμένος τον τελευταίο καιρό στην παραλία και τώρα αισθάνεται θυμό και οργή που οι Κόκκινοι προσπάθησαν - όπως ισχυρίζεται εκείνος - να τον εκθέσουν στο πανελλήνιο αλλά κυρίως στην οικογένειά του που τον παρακολουθούσε καθημερινά και ανελλιπώς.



Όπως ουκ ολίγες φορές δήλωσε κι εκείνος πριν φύγει, το ριάλιτι το παρακολουθούν και παιδιά και για κανένα λόγο δεν θέλει να περάσει λανθασμένα πρότυπα. 

Ο Χρήστος, λοιπόν, μετά από αυτή την έντονη στιγμή μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο όπου ήταν ταραγμένος όλο το βράδυ και δεν μπορούσε να ηρεμήσει με όλα αυτά που σκεφτόταν. 



Τώρα αναμένει να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του και να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση που θα είναι - κλασικά - στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ, Fay's time.

Πόσα χρήματα πήρε μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως υπάρχει ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση, ρήτρα που τους δεσμεύει να πληρώσουν έως και 50.000 αν πουν μια μέρα πως θέλουν να φύγουν, ο Χρήστος Βολικάκης δεν χρειάζεται να μπει σε αυτή την διαδικασία καθώς πριν μπουν στο παιχνίδι είχαν συμφωνήσει ομόφωνα πως μόνο για ιατρικούς λόγους θα μπορεί να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς χωρίς να πληρώσει την συγκεκριμένη ρήτρα. Αξίζει να τονιστεί πως και οι ψυχολογικοί λόγοι θεωρούνται ιατρικοί άρα ουσιαστικά ο Χρήστος δεν "πάτησε" καμία συμφωνία και κανέναν κανονισμό.

Συμπέρασμα αυτού, με βάση το ότι αμειβόταν εβδομαδιαίως με 4.000 ευρώ, τώρα που αποχώρησε θα πάρει 12.000 γιατί παρέμεινε στο παιχνίδι για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.