Ads Top

Survivor Spoiler 16/1: Αυτογκόλ Ατζούν! Αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς από το παιχνίδι;


Η τηλεθέαση καταρρέει και ο Αλέξης Παππάς οδεύει προς την αποχώρηση - Νέο αυτογκόλ από Ατζούν και παραγωγή

Μπούμερανγκ κινδυνεύει να γυρίσει η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να γίνονται οι αποχωρήσεις αγωνιστικά και όχι με ψηφοφορία κοινού.




Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί όλο το Survivor από την επιλογή του Τούρκου παραγωγή να θυσιάσει την ψηφοφορία του κοινού και να κάνει το ριάλιτι αγωνιστικό. 

Κι αυτό διότι δυνατοί παίκτες στο κομμάτι του ριάλιτι κινδυνεύουν να αποχωρήσουν από τις πρώτες μέρες. Και φυσικά αναφερόμαστε στον Αλέξη Παππά.



Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί με το «καλημέρα» ήθελε να βάλει μαζί στο Survivor 2024 τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή, δύο παίκτες που είχαν έντονη κόντρα μετά το Survivor του 2021 καθώς και εκτός ριάλιτι. 

Ο πρώτος μπήκε και ο δεύτερος θα καθυστερούσε λίγο, εξαιτίας κάποιων θεμάτων υγείας.



Survivor 2024 spoiler: Αποχωρήση Παππά σημαίνει και no deal με Τζέιμς Καφετζή;

Ωστόσο o Τζέιμς Καφετζής κινδυνεύει να μην βρει μέσα τον.. Αλέξη Παππά. Κι αυτό διότι ο ηθοποιός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να αποχωρήσει αφού αγωνιστικά δεν είναι τόσο δυνατός και δεν θα έχει την... καβάτζα της ψηφοφορίας, με το τηλεοπτικό κοινό να τον κρατάει στο παιχνίδι.

Έτσι το σχέδιο του Ατζούν κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα και μαζί και η είσοδος του Τζέιμς Καφετζής. Κι αυτό διότι ο Ατζούν θέλει τον Ροδίτη παίκτη μαζί με τον Παππά. Στον Τζέιμς ο Τούρκος παραγωγός έχει προσφέρει ένα τεράστιο ποσό, αλλά με σκοπό να αντιμετωπίσει ο ίδιος τον Αλέξη Παππά. Χωρίς Παππά δεν ξέρουμε κανά πόσο θα υπάρξει και Τζέιμς Καφετζής.

Ο Ατζούν εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος και ψάχνει τρόπο για το πως ο Αλέξης Παππάς δεν θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. Γιατί από την σιγμή που κρίνεται καθαρά αγωνιστικά, κινδυνεύει άμεσα. Από τις άμεσες κινήσεις τουθ Ατζούν, όπως σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα, είναι να επαναφέρει την ψηφοφορία του κοινού άμεσα. Σε αναμμένο κάρβουνα ο Τούρκος και η παραγωγή του Survivor σχετικά με την αποχώρηση της εβδομάδας. Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.