Ads Top

Survivor Spoiler 16/1: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;


Διάσημοι ή Μαχητές; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή.. 

Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας; Ποιοι θα είναι οι τελικοί 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση;




Η πρώτη εβδομάδα άνηκε ολοκληρωτικά στους Διασήμους, αφού πήραν όλες τις ασυλίες με αποτέλεσμα και οι τέσσερις υποψήφιοι να είναι Μαχητές που οδήγησε και στην αποχώρηση της Ανδριάνας Καγιά. 

Η δεύτερη εβδομάδα όμως έχει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Κυριακή και Δευτέρα οι Μαχητές έχουν κάνει το 2 στα 2 με αποτέλεσμα να έχουν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Παύλο Παπαδόπουλο και τον Αλέξη Παππά. 



Μια απρόσμενη εξέλιξη για την παραγωγή αφού στους δύο παίκτες ποντάρει πολλά στον τομέα ριάλιτι. Και ειδικά στον δεύτερο. Πως θα καταφέρει να τον κρατήσει από την στιγμή που η αποχώρηση κρίνεται αγωνιστικά;

Πάμε τώρα στα σημερινά. Μαχητές και Διάσημοι, Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται σε ακόμα έναν στίβο μάχης με μοναδικό στόχο την ασυλία. Να μην κινδυνεύσει άλλος παίκτης, αν και από την στιγμή που είναι αγωνιστική η αποχώρηση, ομάδες στην ουσία δεν υπάρχουν. Κοιτάει ο καθένας την πάρτι του.



Ακόμα spoiler δεν έχει κυκλοφορήσει, με την παραγωγή και τον Ατζούν να έχουν καταφέρει να μηδενίσουν τα spoilers φέτος. 

Ωστόσο πάμε με εκτίμηση, η οποία αναφέρει πως και σήμερα οι Μαχητές μπορούν να κάνουν το 3-0. Έχουν πάρει τον αέρα των Διασήμων, ενώ δείχνουν πως σιγά σιγά αποκτούν εμπειρία στους στίβους μάχης. Επαναλαμβάνουμε όμως πως πρόκειται για εκτίμηση και όχι spoiler.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.