Ads Top

«Μπορεί να είναι λίγο παλιό και να έχει κουράσει...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις Ευρυδίκης Βαλαβάνη για Παππά, Δαλάκα & Χατζηανδρέου στο Survivor 2024


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη..

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, σχετικά με το Survivor στο οποίο συμμετείχε και εκείνη δύο φορές. 




Απάντησε, λοιπόν, στην πιθανότητα του να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έκανε τα σχόλιά της και για κάποιους από τους παίκτες των διάσημων.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα, που βρίσκεται εκεί για τέταρτη φορά, και στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, που πηγαίνει για τρίτη φορά, ενώ έκανε και μία αιχμηρή αναφορά στον Αλέξη Παππά, τον οποίο πριν από λίγες ημέρες είχε "αδειάσει" και η Φαίη Σκορδά.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Αλέξη Παππά στο Survivor 2024



«Σίγουρα θέλω να δω πως θα είναι, αλλά εγώ εκεί μέσα δεν θα μπορούσα να με ξαναδώ», είπε αρχικά και έπειτα σχολίασε για τις παλιές συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης:

«Ίσως κάποιοι δεν μπόρεσαν να δείξουν στο 100% αυτό που θέλανε. Μιλάω για την Ασημίνα και την Κατερίνα. Ήταν κρίμα έτσι όπως έφυγαν πέρυσι. Δύο πολύ καλές παίκτριες, οι οποίες δεν κατάφεραν να δείξουν στο All Star αυτό που είναι. Μέσα στο παιχνίδι είναι και ένας Αλέξης Παππάς ο οποίος είναι... Περιμένουμε πώς και πώς για να δούμε τις θα προσφέρει. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι λίγο παλιό και να έχει κουράσει. Θα δούμε όμως».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.