Ads Top

Survivor - Γιώργος Λιάγκας: Ο Λιάγκας «τελειώνει» σε 1 λεπτό το Survivor - «Ας πάρουν λοιπόν σήμερα τα νούμερα και...» (vid)


Δήλωση που θα συζητηθεί από Γιώργο Λιάγκα για Λιανό και όχι μόνο για το φετινό Survivor.. 

Το βράδυ της Δευτέρας 15/1 έκανε πρεμιέρα το MasterChef στο κανάλι του STAR και ενώ την πρώτη εβδομάδα προβολής του Survivor 2024 το ριάλιτι επιβίωσης τα πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης σημειώνοντας υψηλά ποσοστά, ξαφνικά αυτά έπεσαν.




Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 16/1, μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, θέλησε να κάνει τα σχόλιά του γι' αυτό. 

Πέταξε, μάλιστα, τα "καρφιά" του προς τον Γιώργο Λιανό και την παραγωγή, διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τον είχαν ειρωνευτεί όταν είπε πως το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ είναι βαρετό.



Τα αιχμηρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor και τον Γιώργο Λιανό

«Όταν εμείς εδώ λέγαμε ότι είναι το πιο βαρετό Survivor που έχουμε δει ποτέ, έβγαιναν και μας χλεύαζαν. Ας πάρουν τώρα τα νούμερα να τα χαρούν σήμερα που είδαμε το πρόγραμμα να καταγράφει μονοψήφιες πτήσεις μέχρι τις 12 και έκανε κάποια διψήφια μετά τις 12 που δεν υπάρχει μεγάλη τηλεθέαση. Το Survivor έπεσε σε πολύ χαμηλά νούμερα και προβλέπω ότι θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά. Όσοι γνωρίζουν από τηλεόραση και ξέρουν πέντε πράγματα...», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:



«Όταν είπα ότι βαριέται το Survivor ακόμα και ο Λιανός, που τον εκτιμώ πάρα πολύ και τον θεωρώ πολύ καλό παρουσιαστή, προφανώς ο άνθρωπος δεν το βαριέται και είναι επαγγελματίας που κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά του. Το είπα για να συμβολίσω ότι είναι βαρετό το πρόγραμμα. Βγήκε μετά ο Λιανός και κάποιοι άλλοι και με ειρωνεύτηκαν. Ας πάρουν λοιπόν σήμερα τα νούμερα να τα κάνουν κορνίζα και να ειρωνευτούν τους εαυτούς τους που δεν κατάλαβαν ότι το φετινό Survivor που παρήγαγαν είναι ένα πολύ βαρετό και πολύ αναμενόμενο πρόγραμμα. Ο Γιώργος Λιανός είναι εξαιρετικός, αλλά ειρωνεύτηκαν όταν είπαμε ότι είναι βαρετό».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.