Ads Top

Survivor - Γιώργος Λιάγκας: Ο Λιάγκας «τελειώνει» σε 1 λεπτό το φετινό Survivor - «Μέχρι και ο Λιανός βαριέται» (vid)


Ο Γιώργος Λιάγκας είπε με λίγες λέξεις όσα έχουν σκεφτεί φέτος όλοι οι τηλεθεατές.. 

O Γιώργος Λιάγκας είδε το δεύτερο επεισόδιο του Survivor 2024 και ανέφερε στον αέρα του Πρωινού ότι είναι μετριότατο και πιστεύει πως μέχρι και ο Γιώργος Λιανός φέτος βαριέται που το παρουσιάζει.




Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Το είδα χθες και ήταν μετριότατο. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός, το είδα, έκανε 21,4% χωρίς να υπάρχει prime time στα άλλα κανάλια. Αν συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορο όσο το είδα εγώ χθες… Βαρέθηκα τρομακτικά, έμεινα σπίτι για να το δω… Άντεξα μόνο μία ώρα... Και Δαλάκα και Παππάς, έγκωσα! Οι καινούργιοι παίκτες δεν μου έκαναν καμία εντύπωση. Μου άρεσε η Αντωνά.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Αν δεν υπάρχει καμία έκπληξη και μόλις βγουν οι σειρές των άλλων καναλιών, το Survivor θα «κάτσει» σε ένα 13-15%. Βαρετά πλάνα, αργόσυρτα με τα οπίσθια των κοριτσιών και τους κοιλιακούς των αγοριών. Τα ίδια και τα ίδια».



Και κατέληξε λέγοντας: «Το φετινό Survivor το βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός. Ο Λιανός που είναι ένας καλός παρουσιαστής, και ατακαδόρος και ξύπνιος, θεωρώ ότι φέτος βαριέται και ο ίδιος. Από τον τρόπο που παρουσίαζε χθες, το έχει βαρεθεί ήδη το φετινό Survivor. Γνώμη μου».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.