Ads Top

Η απόλυτη ανατροπή στο φετινό MasterChef - Το ανακοίνωσαν και επίσημα στο Star


Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του MasterChef 2024. Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21.00 ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει για 8η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ανατρεπτικό, με πολλές αλλαγές αλλά και εκπλήξεις το MasterChef έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές. 




Οι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει και όλοι τους προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να καταφέρουν να φορέσουν τη λευκή ποδιά. 

Το Breakfast@star «τρύπωσε» στις οντισιόν και εξασφάλισε κάποια αποκλειστικά πλάνα. Για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστούν τα πειράγματα, η μαγειρική, το γέλιο αλλά και η συγκίνηση.



ΜasterChef: Οι μονομαχίες ξεκινούν από τις οντισιόν 

Μετά την προβολή του βίντεο ο Κωνσταντίνος Ντάφλος κάνει ένα spoiler, λέγοντας πως μία από τις αλλαγές που θα δούμε στις φετινές οντισιόν είναι ότι στην κουζίνα δε θα μπαίνει ένας ένας παίκτης, αλλά δυο δυο.

«Η μονομαχία, όπως και η μπριγάδα, φέτος θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε όλο το MasterChef 2024 από την αρχή. Αυτή είναι η βασική διαφορά. Επίσης, φέτος θα συναντηθούν κουζίνες από όλο τον κόσμο. Θα δούμε παίκτρια από την Ινδία, παίκτη από την Αίγυπτο και έναν Λιβανέζο. Θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι γαστρονομίας. Θα έχουμε και επιστροφές από παλιούς παίκτες, αλλά για την ώρα δε θέλω να πω κάτι παραπάνω», είπε ο δημοσιογράφος της ψυχαγωγικής εκπομπής του Star.



Οι σωσίες του Κουτσόπουλου και του Κοντιζά

Πριν από σχεδόν τρία χρόνια κριτές και τηλεθεατές είχαν μείνει άναυδοι όταν είχαν δει στις οντισιόν τον…σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Λεγόταν Τεό Καλτσίδης. Ο παίκτης από τη Θεσσαλονίκη και καταγωγή από τη Ρωσία έμοιαζε εκπληκτικά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με αποτέλεσμα οι τρεις κριτές να γελάσουν βλέποντάς τον.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συντονιστούμε στις οθόνες μας και να δούμε το ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις

MasterChef 2024. Ραντεβού τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00! 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.