Ads Top

Με γνωστή influencer στο Ντουμπάι ο Γιώργος Λιάγκας


Οι διακοπές των επωνύμων σε Ελλάδα και εξωτερικό για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς βρέθηκαν στο επίκεντρο της θεματολογίας των πρωινών εκπομπών, σήμερα στις 2 Ιανουαρίου. 

Ανάμεσά σε εκείνους που ταξίδεψαν για λίγες μέρες στο εξωτερικό με αυτή την αφορμή, ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, που βρέθηκε πρόσφατα στο Ντουμπάι και έκανε τις πρώτες του... βουτιές για το 2024, ενώ βγήκε φωτογραφίες με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και με τον Χάρη Σιανίδη. 




Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο στον αέρα του Happy Day.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου συγκεκριμένα έβαλε στο στόχαστρο τον παρουσιαστή του «Πρωινού» και το γεγονός ότι έκανε μία κίνηση για την οποία έχει κατακρίνει πολλούς άλλους στο παρελθόν. 



Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι γραμμένη σήμερα. Έχει στήσει πολύ ωραία το σκηνικό, έχει φύγει από την Παρασκευή, όπου επίσης ήταν γραμμένη η εκπομπή, σήμερα έχει και γραμμένη συνέντευξη στον Νίκο Οικονομόπουλο, και πήγε στο Ντουμπάι, εκεί που κράζει τους υπόλοιπους που πάνε».

«Γιώργο, μην ξεκινήσεις από αύριο τα ρεπορτάζ για το Ντουμπάι»



H Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε ότι ένας από τους λόγους που ο παρουσιαστής ασκεί δριμεία κριτική είναι ότι συνήθως δεν δίνει το «παρών» σε διάφορα καλέσματα, και αυτή η φορά ήταν μία εξαίρεση, λόγω της φιλίας του με τον Χάρη Σιανίδη. Η Τίνα Μεσσαροπούλου πάντως συνέχισε με χαμόγελο. «Αν είναι τζαμπουίτα πάει κι εκεί. Το τζαμπουίτα πάντα έχει άλλη αξία, να ξέρεις».

«Θες να μου πεις δηλαδή ότι αν ο Γιώργος Λιάγκας είχε σήμερα εκπομπή, και έπαιζε εικόνες με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν θα έλεγε το μακρύ του και το κοντό του με αυτούς που έχουν πάει στο Ντουμπάι;», για να καταλήξει: «Όποιος θέλει πάει στο Ντουμπάι, καλά κάνει, απλώς ο Γιώργος θα έλεγε κάτι τέτοιο»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον υπερασπίστηκε πάντως, με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του στην Ισπανία με την χιουμοριστική παρατήρηση: «Μόνο μην ξεκινήσεις από αύριο τα ρεπορτάζ για το Ντουμπάι, Γιώργο».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.