Ads Top

GNTM Spoiler 19/1: Ανατροπή! To STAR ετοιμάζει All Star με άνδρες και γυναίκες


Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει τη φετινή σεζόν μια All Star εκδοχή με άνδρες και γυναίκες αλλά χωρίς την Κάτια Ταραμπάνκο!

Το Star είναι έτοιμο να επαναφέρει το GNTM αλλά το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να δούμε μεγάλες αλλαγές!




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα και την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, η παραγωγή προσανατολίζεται σε ένα All Star μεικτό διαγωνισμό με άντρες και γυναίκες που συμμετείχαν σε προηγούμενους κύκλους, όχι απαραίτητα νικητές.

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος θέλουν να αποφύγουν περιπτώσεις με μοντέλα που έχουν δημιουργήσει ίντριγκες κατά καιρούς και θέλουν να είναι στη δημοσιότητα με… τίτλους!



Δεν θα είναι η Μέγκι Ντρίο ούτε και η Κάτια Ταραμπάνκο αλλά θα προσανατολιστούν κορίτσια και αγόρια που πραγματικά έχουν να δώσουν πράγματα στο ριάλιτι μόδας!

Επιπλέον, ο Αλέξης Μίχας έριξε και την… μπηχτή του για άλλο ριάλιτι, εννοώντας προφανώς αυτό του ΣΚΑΪ το My Style Rocks που θέλει… διακαώς να έχει άτομα που προκαλούν ίντριγκες και επενδύουν σε αυτά!



Από την άλλη ο Άρης Καβατζίκης είπε ότι αν κάποιοι θέλουν πραγματικά να γίνουν μοντέλα, δε θα πάνε στο εν λόγω παιχνίδι αφού δεν υπάρχει χώρος για αυτό το επάγγελμα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.