Ads Top

Τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση: Μεταγραφή σε άλλο κανάλι ο Λιάγκας, τέλος ο Μουτσινάς - Ανακοινώνεται η μεγάλη αλλαγή από Αρναούτογλου


Τα πάνω-κάτω στην ελληνική τηλεόραση! Πρόβλεψη που αν επιβεβαιωθεί, θα αλλάζει όλα τα προγράμματα των καναλιών...

Ο Κώστας Λεφάκης αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» το αστρολογικό μέλλον των τηλεοπτικών σταρς.




Για τους Έλληνες celebrities και το αστρολογικό μέλλον τους μίλησε ο γνωστός αστρολόγος.

«Η Ελένη Τσολάκη έχει φίλους και αντίπαλους. Θα μείνει σίγουρα στην τηλεόραση. Η Ζήνα Κουτσελίνη ίσως αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Είναι άξια και έχει μέλλον. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο ταύρος που δεν χαμπαριάζει. Έχει το κοινό της που την ακολουθεί & μπορεί να αλλάξει και τηλεοπτική στέγη», είπε αρχικά ο Κώστας Λεφάκης.



«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έχει τύχη όσο θα έπρεπε. Έχει μέλλον στην τηλεόραση. Ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει αλλαγές στη ζωή του, θα παραμείνει στην τηλεόραση άλλα σε άλλο κανάλι. Το 2025 για τη Ναταλία Γερμανού θα είναι καθοριστικό. Ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθεί να βρει μία άλλη φόρμα. Έκλεισε ο κύκλος πραγμάτων που έκανε. Ο Μάρκος Σεφερλής μία μπαίνει μία βγαίνει από την τηλεόραση. Έχει μέλλον στο θεατρικό σανίδι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει τηλεοπτικά, άλλα λίγο αργότερα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το 2024 θα πρέπει να πάρει αποφάσεις. Μπορεί να αλλάξει είδος εκπομπής», συμπλήρωσε ο αστρολόγος.

Και συνέχισε ο Κώστας Λεφάκης: «Για τη Μαρία Κορινθίου είναι μία πολύ σημαντική χρονιά που θα δοκιμαστεί. Θα αντιμετωπίσει δυσκολίες το 2024. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρέσει πολύ στις γυναίκες. Δεν θα μείνει έκτος τηλεόρασης. Η Φαίη Σκορδά μπορεί να παραμείνει στον ΣΚΑΙ. Θα έχει πρόταση και από άλλο κανάλι. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η αδικημένη της τηλεόρασης. Είναι περισσότερο άτυχη και όχι ακατάλληλη για τηλεόραση. Η Ιωάννα Μαλέσκου θα επιστρέψει τηλεοπτικά τον Σεπτέμβριο του 2024».

Ο Κώστας Λεφάκης αποκάλυψε πως, θα επανεκδώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ζωδιακός κύκλος».



Τι ζώδιο είναι οι celebrities

Ελένη Τσολάκη – Κριός

Ζήνα Κουτσελίνη – Ταύρος

Κατερίνα Καινούργιου – Ταύρος

Σοφία Χατζηπαντελή – Δίδυμος

Γιώργος Λιάγκας – Δίδυμος

Ναταλία Γερμανού – Καρκίνος

Νίκος Μουτσινάς – Παρθένος

Μάρκος Σεφερλής – Παρθένος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου –  Παρθένος

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Τοξότης

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Υδροχόος

Φαίη  Σκορδά – Υδροχόος

Ιωάννα Μαλέσκου – Υδροχόος

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.