Ads Top

Κούγιας: «Μήνυση κατά Μπαλτάκου, Φρόιτφελτν, Μάνταλου και Μαρέφκα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός - Θέλω να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο»


Μήνυση κατά Μπαλτάκου και των διαιτητών του Ολυμπιακός - ΑΕΚ θα καταθέσουν οι Πειραιώτες, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του ο Αλέξης Κούγιας.

«Προ ολίγης ώρας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε ενώπιον της εισαγγελίας Πειραιώς μήνυση με την οποία καταγγέλονται τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος, όπου ορίζεται ότι όποιος επηρεάζει με παράνομες ενέργειες το αποτέλεσμα αγώνος που συμπεριλαμβάνεται σε στοιχηματική διοργάνωση τιμωρείται με φυλάκιση. Η μήνυση είναι κατά των Μπαλτάκου, Φρόιτφελντ, Μάνταλου, Μαρέφκα, κατά των δύο βοηθών του, κατά του Κρίστιαν Μίχελ, του VAR και του Ανδρέα Μεϊντάνα, διαιτητή της ΕΠΣ Αχαϊας. 

Αναλύουμε πως αυτή η εγκληματική συμμορία με δόλο πρώτου βαθμού επέλεξε έναν διαιτητή από τη Σλοβακία και βοηθούς και VAR από την ίδια χώρα, από πρωτάθλημα όπου βοά το στήσιμο αγώνων. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που με βοήθησε να ανακαλύψουμε όσα καταγγείλαμε στον εισαγγελέα



Πληροφορηθήκαμε ότι το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο συγκεκριμένος διαιτητής και ως VAR δημοσιοποιήθηκε ένας Κριστιάλ Μίκελ. Προβληματιστήκαμε και υπήρξαν διαμαρτυρίες για έναν διαιτητή που διαιτητεύει μόνο αγώνες γυναικών στην UEFA, προβληματιστήκαμε για ποιο λόγο επελέγη ο συγκεκριμένος διαιτητής. Επειδή από τον Ολυμπιακό υπεβλήθη το καθεστώς να διαιτητεύων των ιστορικών μεγάλων ομάδων αλλοδαποί διαιτητές, η συνεργασία γίνεται με την ελληνική ΚΕΔ και τις ξένες που έχουν διαθέσιμους διαιτητές. Ανάλογα με το κύρος που έχουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχουν έρθει διαιτητές από προηγμένες χώρες. Εδώ επελέγη ένας διαιτητής που κατηγορείται για δωροδοκία. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ της Σλοβακίας ήταν σε όλα τα παιχνίδια του σλοβακικού πρωταθλήματος και όπου διαιτήτευσε ο Μίχελ ο μόνιμος βοηθός του.

Επειδή όλοι μείνατε στα κορυφαία εγκλήματα στις φάσεις των Μασούρα και Ναβάρο, αναλύσαμε με ξένους διαιτητές που θα εξεταστούν ως μάρτυρες στην ανάκριση, πόσα λάθη έγιναν εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Συνολικά 19 λάθη έγιναν εκ των οποίων τα 17 στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Ολυμπιακός δεν τολμούσε να ξεμυτίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα που παθαίνει συνέχεια θλάσεις, και ξέρουμε τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό, κατέρρευσε. Πρέπει να παρέμβει αμέσως ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγκου. Να παρέμβει και ο κύριος Βρούτσης, έχει την δυνατότητα ως υφυπουργός Αθλητισμού.

Προχθές πέθανε ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Τον πέθαναν. Ήταν ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος Πατέρα και δεν το είπε ποτέ κανείς. Έχω διαβάσει τη δικογραφία, αν και δεν ασχολήθηκα ποτέ με την υπόθεση. Είμαι ο Κούγιας, για πολλούς ο κορυφαίος ποινικολόγος στην Ελλάδα, για άλλους είμαι απλά καλός. Δεν πληρώνομαι. Δεν παίρνω αμοιβή. Θέλω να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο. Θέλω πίσω τον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Πάρτε πολύ σοβαρά αυτά που θα πώ. Βεβαίως ήμουν Παναθηναϊκός μέχρι τότε που ο Λιάνης είπε στον Πέτρο Θεοδωρίδη αν θέλει κάποιον να μη φοβάται κανέναν. Έτσι έγινα αναπληρωτής πρόεδρος στον Ηρακλή. Όταν ο Κούγιας αναλαμβάνει μια θέση δεν σκέφτεται τι ομάδα είναι. Κάθε σχέση μου με τον Παναθηναϊκό σταμάτησε, ως ο νεότερος πρόεδρος της ΕΠΑΕ, έκανα καταγγελία στον Δέδε και προσπάθησε να βάλει τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα έκρινε το πρωτάθλημα να αναβάλει τον αγώνα στο Καραϊσκάκης ένα μήνα πριν από τις εκλογές. Έκανα πρόταση μομφής. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες. Ο αείμνηστος Δέδες, υποχείριο του Παναθηναϊκού, εκείνη την ημέρα που ήταν το ντέρμπι, έπαιζαν και οι τρεις ξένοι του Παναθηναϊκού. 



Μας έπεισε και αλλάξαμε καλοπροαίρετα το παιχνίδι και δεν έπαιζαν οι ξένοι του Ολυμπιακού. Πάνω από όλα υπάρχει η ηθική και η τιμιότητα. Αμέσως έκανα πρόταση μομφής. Αμέσως με πήρε ο Θεοδωρίδης μου είπε: Τι κάνεις, θα μας καταστρέψει ο Βαρδινογιάννης. Μια μέρα παίζαμε Παναθηναϊκός - Ηρακλής και με έδειραν στο γήπεδο. Στις γειτονιές μας βεβαίως πρέπει να έχεις συνείδηση τι ομάδα είσαι. Αλλά πάνω από την ομάδα είναι οι αρχές.

Θέλω επιτέλους να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Επιτέλους. Προσπάθησα το 2002, προσπάθησα το 2012, προσπαθώ και τώρα. Εγώ την κατήγγειλα και τότε, με υπουργό τον Φλωρίδη και υπουργό προστασίας του Πολίτη τον Χρυσοχοΐδη. Εγώ ήμουν αυτός που έσωσα τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, και φορτώσαμε στον Θωμά εκατό χρόνια φυλακή για ακάλυπτες επιταγές. Η κυβέρνηση και ο κύριος Μητσοτάκης, ο κύριος Παύλος Μαρινάκης πως τόλμησε να πει ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με ένα πέναλτι και ένα ακυρωθέν γκολ; 

Είναι αντικείμενο εγκληματικής οργάνωσης επειδή στήνουν όλη τη Β και Γ εθνική. Παραφράζουν αυτά που είπα και ρίχνουν λάσπη στη σχέση μου με Μαρινάκη. Φαίνεται πόσο πολύ με φοβούνται. Εγώ είμαι μόνος μου προστατευόμενος μάρτυρας. Δεν ασχολήθηκα με τον Κόκκαλη. Έχουν δει τι ομάδες είχε ο Ολυμπιακός τότε; Τι μεταγραφές έκανε ο Κόκκαλης; Μην παραφράζουν κάποιοι τα λόγια του. Αποδεικνύουν πόσο πολύ με φοβούνται. Εγώ κατήγγειλα την εγκληματική οργάνωση με Τσακογιάννη, Μπέο, Παπαδόπουλο.

Σήκωσα στις πλάτες μου την ΑΕΚ ως πρόεδρός της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έρχεται αυτό το κολλητήρι ο Κοσμάς και μου λέει να σέβομαι την ΑΕΚ.

Ο Κούγιας τα ξέρει όλα γιατί τα έχω ζήσει όλα, έχω πληρώσει 1 εκατ. ευρω για δυσφίμηση του ποδοσφαίρου. Άκουσα τότε τις κασέτες του Koriopolis με τον Μπέο που λέει πως φτιάχνονται τα παιχνίδια, άκουσα τον Δαλούκα με τον Μπέο και να απειλείται ο πρώτος για ευνοϊκό αποτέλεσμα υπερ του Παναθηναϊκό, με Τσετσένιους μπράβους. Εγώ δεν έχω κάνει καταγγελία για Μαρινάκη, με ενδιεφερε ο Τσακογιάννης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, γιατί τότε ήμασταν ανταγωνιστές. Μου είπαν ψάξε τι κάνει ο "Γιαννάκης" και ζήτα να του ανοίξουν το τηλέφωνο. Από αυτόν βρέθηκαν άλλοι 90 και αυτός πλέον ανήκει στην ΑΕΚ, εκεί όπου στρίβουν τα γεννητικά όργανα. Ο Μεϊντάνας που ήταν AVAR, είναι κολλητός του Δανιήλ και του Ντάσιου, οι οποίοι είναι αρχηγοί της Εγκληματικής Οργάνωσης».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.