Ads Top

Τρέχουν οι εξελίξεις: «Διπλή» αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου!


Βαλίτσες για την πατρίδα του ετοιμάζει ο Φιλίπε Σοάρες, την ώρα που ο Νίκο Κουαλιάτα έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Με την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Φαμαλικάο για την παραχώρηση του Φιλίπε Σοάρες να φαίνεται δεδομένη, ο νεαρός Πορτογάλος θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρει παιχνίδια, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της σεζόν.




Οι πληροφορίες λένε ότι οι δυο ομάδες έχουν ήδη συμφωνήσει σε ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του 24χρονου μέσου, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έβγαλε από τα ταμεία του περίπου 3 εκατ. ευρώ τον Γενάρη του 2022.

Ο Φιλίπε Σοάρες ήταν η πρώτη μεταγραφή που έκανε ο Δικέφαλος με τη σφραγίδα του Ζοζέ Μπότο, χωρίς όμως να δει την επένδυση που έκανε να αποδίδει.



Ο Σοάρες αποδείχθηκε ότι είναι, εκτός από επιρρεπής σε τραυματισμούς, εύθραυστος ψυχολογικά και δεν κατάφερε να καθιερωθεί στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Φαμαλικάο, ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στην πατρίδα του έχοντας φορέσει 44 φορές τη φανέλα του Δικεφάλου, με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ.



Από τα παιχνίδια που έχει παίξει έχει ξεκινήσει βασικός μόνο στα 18 και με συνολική παρουσία 1554 αγωνιστικών λεπτών.

Μια από τις επίσης, βασικές επιλογές ήταν και ο Νίκο Κουαλιάτα, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός Ουρουγουανός επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πρόκειται να μείνει και πολύ, καθώς αναζητείται ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μέχρι τώρα μόνο ομάδες από την πατρίδα του έχουν δείξει ενδιαφέρον, χωρίς μάλιστα να προσφέρουν οικονομικά ανταλλάγματα για την απόκτησή του.

Όσο πάντως θα βρίσκεται εδώ ο Κουαλιάτα θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β', καθώς σε καμία περίπτωση δεν έχει δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη ομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.