Ads Top

Δύσκολες στιγμές για Άντζελα Δημητρίου: Άγριος καβγάς με την κόρη της, δεν μπορεί να δει την εγγονή της


Την έκανε block στο Instagram - Τι συνέβη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στην Αμερική - Γιατί τσακώθηκαν

Ρήξη έχει επέλθει στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, μετά το ταξίδι τους στην Αμερική για την περιοδεία της τραγουδίστριας.




Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», μητέρα και κόρη είχαν έναν άσχημο καβγά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, με αποτέλεσμα πλέον να μη μιλάνε.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής του OPEN, Νίκος Γεωργιάδης, έκανε γνωστό πως μητέρα και κόρη δεν ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram, καθώς έχουν πέσει... μπλοκ!



Ο καβγάς Άντζελας Δημητρίου και Όλγας Κιουρτσάκη

«Είχε γίνει ένα σκηνικό στην Αμερική, όπου είχε πάει η Άντζελα Δημητρίου σε περιοδεία, είχε πάει μαζί της και η κόρη της, Όλγα, η οποία τη βάφει κιόλας και μαζί της ήταν και ο Φώτης Λιόσης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα Managment της Άντζελας. Γενικά, τους φρόνιζε πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια.



Μάθαμε ότι έγινε ένα σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα με εντάσεις και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα. Η Άντζελα συνέχισε την περιοδεία χωρίς την κόρη της και τον γαμπρό της.

Βγαίνει η Όλγα με ένα instagram story στο οποίο θεωρήσαμε πως απευθύνεται στη μητέρα της. Δεν ακολουθιούνται, έχει γίνει μπλοκ από τον καβγά. Είναι ένα μήνυμα. Η Όλγα είναι στενοχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στενοχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή, μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.