Ads Top

Αυτή είναι η κατάσταση του Σλούκα!


Ελαφρύ τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Σλούκας στη Βαλένθια, αποφεύγοντας τα χειρότερα. 

Πολύ δύσκολη έως απίθανη η συμμετοχή του αύριο, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του από το ιατρικό τιμ την Παρασκευή (5/1). Αποστολή στην Ισπανία.




Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Aktor ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με την Μπασκόνια, καθώς μετά το κλέψιμο που έκανε στον Ματ Κοστέλο δέχτηκε ένα σκληρό φάουλ και αμέσως ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. 

Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και από την πρώτη στιγμή η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Βαλένθια έμοιαζε πολύ δύσκολη.



Την Πέμπτη (4/1) αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας στη Βαλένθια ο Σλούκας πήγε για μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας σε πρώτη φάση έφεραν ανακούφιση σε όλους στο «τριφύλλι», καθώς η θλάση αποφεύχθηκε. 

Ωστόσο, η μαγνητική δεν ήταν τελείως καθαρή. Ο έμπειρος γκαρντ νιώθει καλύτερα, αλλά το ελαφρύ τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό φαίνεται πως θα τον κρατήσει στα «πιτς» για τον αγώνα με την ομάδα του Άλεξ Μουμπρού. 



Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν πολλές ρεαλιστικές πιθανότητες για συμμετοχή του 33χρονου απέναντι στην ισπανική ομάδα. Ωστόσο, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (5/1), ανήμερα του αγώνα.

Όπως και να 'χει, τα τωρινά δεδομένα δείχνουν ως πιο πιθανό σενάριο να είναι 100% έτοιμος ο ποιοτικός παίκτης στην εντός έδρας «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί κόντρα στην Αναντολού Εφές και την Μονακό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.