Ads Top

Ερωτεuμένος ξανά ο Φίλιππος Τσαγκρίδης | Χέρι χέρι με γνωστή παρουσιάστρια στα μπουζούκια


Οι πρώτες πληροφορίες για τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου - Ποια είναι η παρουσιάστρια

Σήμερα Σάββατο 9/12 στην εκπομπή Γειά σου, σχολίασαν την βραδινή έξοδο της Κατερίνας Καινούργιου στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, δεν ήταν αυτό το ενδιαφέρον, αλλά το γεγονός πως το ίδιο βράδυ σε δίπλα τραπέζι ήταν ο πρώην σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης.




Η έξοδος τους "προδόθηκε" μέσα από αναρτήσεις που έκανε πολύ γνωστός δημοσιογράφος, βέβαια δεν ήταν στα ίδια τραπέζια αλλά ο κάθε ένας με τη δική του παρέα στο τραπέζι του.

Το πρώην ζευγάρι μετά το χωρισμό του διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συναντηθεί σε εξόδους τους και έχουν χαιρετηθεί, ενώ ακόμη και σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου τον αναφέρει στην εκπομπή της Super Κατερίνα.



Στο Γειά σου μάλιστα, αποκάλυψαν πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης εθεάθη με άλλη παρουσιάστρια σε έξοδο του στα μπουζούκια να της κρατάει κιόλας το χέρι...

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Φίλιππου Τσαγκρίδη



Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε πως είδε ο ίδιος τον εφοπλιστή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου να περπατάει χέρι χέρι με παρουσιάστρια γνωστή της πρωινής ζώνης.

«Ο Φίλιππος γενικά κυκλοφορεί το βράδυ. Τον έχω δει εκεί που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου να κυκλοφορεί χέρι χέρι με γνωστή παρουσιάστρια. Με άλλη παρουσιάστρια, ονόματα δεν θα πω. Είναι στην πρωινή ζώνη. Φιλάκια. Μπορεί να είναι φίλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Παναγία μου θα πάθω Τσιμτσιλή και θα βρίζουν εμάς», αντέδρασε με χιούμορ η Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή το ντόρο που σημειώθηκε αυτή την εβδομάδα για την φημολογούμενη σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Γιάννη Στάνκογλου, αφού πρώτοι μετέφερε την είδηση χωρίς ωστόσο να λένε ονόματα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.