Ads Top

«Αγορομάνα επισήμως!!!» - Έγκuος στο τρίτο της παιδί η Σοφία Λεοντίτση, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα (pic)


«Ο Θεός μου χάρισε τέσσερις άντρες για να με αγαπούν και να με προσέχουν για μια ολόκληρη ζωή»

Την τρίτη της εγκυμοσύνη ανακοίνωσε η Σοφία Λεοντίση, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τους άντρες της ζωής της.




Η επιχειρηματίας, ποζάροντας μαζί με τους δύο της γιους και τον σύζυγό της, Τόλη Χριστοφοράκη, έδειξαν την κοιλίτσα της και με αυτόν τον τρόπο μοιράστηκαν πως βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης, περιμένοντας τον τρίτο γιο της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Λεοντίτση μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media μοιραζόταν το καλοκαίρι την προσπάθειά της να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης. Ωστόσο, φαίνεται πως είχε στην κοιλίτσα της ένα ακόμη μωράκι!



«Δηλώνω κυριολεκτικά και μεταφορικά τρισευτυχισμένη και αγορομάνα επισήμως!!! Σε τρεις μήνες θα κρατάμε στην αγκαλίτσα μας άλλον έναν άντρακλα και παρότι ήθελα όλη μου τη ζωή μια κόρη, δεν τους αλλάζω με τίποτα. Αισθάνομαι μόνο χαρά και ευλογία. Ο Θεός ξέρει τι σου δίνει. Όση αγάπη μου στέρησε παίρνοντας τον μπαμπά μου κοντά του, μου χάρισε τέσσερις άντρες για να με αγαπούν και να με προσέχουν για μια ολόκληρη ζωή. Τόλη μου αγάπη μου, σε ευχαριστώ!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Σοφία Λεοντίτση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.