Ads Top

Ατζούν: «Καταργείται η ψηφοφορία κοινού, το φετινό Survivor θα είναι μόνο αγωνιστικό!»


Αποκαλύψεις βόμβα από Ατζούν - Αλλάζουν όλα, αυτοί είναι οι νέοι κανόνες, ποιοι επιστρέφουν από προηγούμενα Survivor

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται η παραγωγή του Survivor 2024, καθώς μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ που εξασφάλισε το Fay's Time την Παρασκευή 15/12 έγινε γνωστό πως σήμερα θα ολοκληρωθεί το τελικό casting των παικτών.




Στη συνέχεια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ανακοινώνοντας πρώτα από όλα τη μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι, που θα γυριστεί στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Το πρώτο επεισόδιο λοιπόν θα προβληθεί στις 7 Ιανουαρίου του 2024.

Μια ακόμη πολύ σημαντική πληροφορία για τους φίλους του Survivor, που αποκάλυψε ο Τούρκος παραγωγός αφορά στις αλλαγές σχετικά με την αποχώρηση των παικτών, καθώς θα καταργηθεί η ψηφοφορία του κοινού.



Οι ανακοινώσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 2024

«Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες μερικές ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και μπορούμε να το κάνουμε αυτό.



Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες! Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.