Ads Top

Survivor - Τριαντάφυλλος: «Είναι φανταστική η προσφορά που μου έχουν κάνει»


Θα επιστρέψει και αυτός στο Survivor; Το «καρφί» για την Δαλάκα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του Survivor. Απ’ ότι φαίνεται στο νέο κύκλο θα δούμε και κάποιος παλιούς γνώριμους. 




Η κάμερα της εκπομπής του Κώστα Τσουρού συνάντησε τον Τριαντάφυλλο στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί μία φανταστική προσφορά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για το νέο κύκλο, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Το αγαπάω το Survivor το έχω ξαναπεί, μου έχει φτιάξει πολλά πράγματα. Εύχομαι να είναι καλό το casting, να πάει καλά και να έχει αυτό που έκανε το 2017 και το 2021. Μακάρι, το εύχομαι, γιατί τους αγαπάω. Τώρα να πάω εγώ είναι πολύ δύσκολο, θέλει πολύ σκέψη, είναι ακόμα λίγο περίεργο».



Για την φήμη που θέλει και τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και την Μαρία Αντωνά να συμμετέχουν στο Survivor, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Να μπουν, θα τους στηρίξουμε, θα είναι πολύ ωραίο, θα έχει φάση».

«Η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι 1000%, 4η φορά, πάμε, στο 10 σταματάμε», σημείωσε.

Τέλος σχετικά με το ενδεχόμενο να λάβει και ο ίδιος μέρος στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι: «Η προσφορά που μου έχουν κάνει τα παιδιά είναι φανταστική. Φανταστική! Είναι φανταστική προσφορά, απλά θέλει σκέψη».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.