Ads Top

Η αντίδραση Σίσσυς Χρηστίδου στο ενδεχόμενο να πάει ο Βασάλος στο Survivor: «Να κάτσει φρόνιμα ο Ατζούν»


Τα επικρατέστερα ονόματα Διασήμων για το νέο Survivor

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των ημερών έχει στο επίκεντρο το Survivor μιας και σύντομα ξεκινάει ο νέος κύκλος.




Φυσικά, όταν αναφέρθηκε το ριάλιτι επιβίωσης και οι φήμες που κυκλοφορούν για τα πρόσωπα που θα είναι ανάμεσα στους παίκτες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ως παλιότερος παίκτης ξεκαθάρισε: «Εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν είναι σωστό να πω» και αμέσως μετά απευθυνόμενος στη Σίσσυ Χρηστίδου της είπε:

« -Φοβάσαι μη σου φύγω;

-Ναι, φοβάμαι μη μου φύγεις!

-Δεν θα φύγω».



Ο Γρηγόρης Μελάς όμως πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι γνωρίζει πως ο Βασάλος έχει δεχτεί από την Acun Media έχει συζητήσει και σε οικονομικό επίπεδο για την πιθανότητα να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του Survivor.

«Μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι δεν θα πω τίποτα, είναι ιδιωτικής φύσεως το τηλεφώνημα» αποκρίθηκε ο Βασάλος και συνέχισε:



«Θα λέγεται μου φαίνεται Super Star και αν δεν ήμουν εγώ μέσα σε αυτούς που έχουν επιλέξει ποιος θα ήταν;».

Πάντως, ανάμεσα στα πρόσωπα που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι που έχουν έτοιμο το εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο είναι οι Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αλέξης Παππάς, Στάθης Σχίζας και Σάββας Πούμπουρας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Αλέξη Παππά που όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του Mega, έχει ανεβάσει το κασέ του προκειμένου να δεχτεί να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Πάντως, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε να κλείσει το θέμα με την εξής ατάκα σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Να κάτσει φρόνιμα ο Ατζούν είναι δικό μας το αγόρι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.