Ads Top

Survivor - Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη αντίδραση Σοϊλέδη στις κάμερες για την συμμετοχή του στο Survivor - «Ακόμα δεν μπορώ να...» (vid)


Δείτε πως αντέδρασε όταν είδε τι κάμερες, τι απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου..

Την απάντησή του για τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, έδωσε το πρωί της Παρασκευής 15/12, ο Άρης Σοϊλέδης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, η οποία τον εντώπισε στον αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 




Πόλλα είναι τα σενάρια που τον θέλουν ξανά μέσα στο παιχνίδι, όμως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ακόμη με την παραγωγή.

Ωστόσο, πρόταση έχει γίνει στην σύντροφό του Μαρία Αντωνά με βάση το ρεπορτάζ της ίδια εκπομπής, το πρωί της Τεταρτης 13/12. 



Σύμφωνα με πληροφορίες του Δημήτρη Σαράντου η ραδιοφωνική παραγωγός, δεν θα πάει πουθένα χωρίς τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, δίνοντας έτσι τελεσίγραφο.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, μετέφερε μια "καυτή" πληροφορία σχετικά την πρόταση που δέχτηκε η Μαρία Αντωνά από την παραγωγή του ριάλιτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, η ραδιοφωνική παραγωγός, δεν θα πάει πουθένα χωρίς τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, δίνοντας έτσι τελεσίγραφο.



«Κι όμως έτσι έγινε. Πρώτα έκανε ραντεβού η Μαρία Αντωνά» επιβεβαίωσε από την πλευρά του ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Η παραγωγη του Survivor είχε πάρα πολύ μεγάλο θέμα με τον Άρη Σοϊλέδη, δεν τον ήθελε γιατί υπήρχαν θέματα. Είχαν έρθει σε σύγκρουση. Αλλά τώρα, επειδή ξέρουν ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης, είναι πάρα πολύ χρήσιμο φέτος να έχουν αυτό το ζευγάρι.»

Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη

«Ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ...» είπε ο Άρης Σοϊλέδης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.