Ads Top

Survivor Spoiler 20/12: Αυτή είναι η αλήθεια για την επιστροφή Τριαντάφυλλου στο Survivor! (vid)


Αυτή είναι η αλήθεια για την επιστροφή Τριαντάφυλλου στο Survivor

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το νέο Survivor που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου, και τα ονόματα τον παιχτών οι οποίοι θα συμμετάσχουν «δίνουν και παίρνουν». 




Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και συζητιούνται έντονα, είναι και αυτό του Τριαντάφυλλου. 

Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του γνωστού τραγουδιστή είναι δεδομένη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και επαφή με τον ίδιο τον Ατζούν προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι.

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αναφέρθηκε στο νέο Survivor και στους πιθανούς παίκτες, βάζοντας στο κάδρο και τον Τριαντάφυλλο.  «Τα κάστινγκ στο Survivor έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σε αυτή φάση γίνεται η τελική επιλογή των Μαχητών», σημείωσε.



Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός είπε:

«Τα κάστινγκ στο Survivor έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σε αυτή φάση γίνεται η τελική επιλογή των Μαχητών. Έχουν γίνει συζητήσεις με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τώρα αν αυτές ευοδωθούν και φτάσουμε να τις ξαναδούμε, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Έχει κάνει νομίζω ραντεβού με την Acun Medya. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει, έχει και άλλες υποχρεώσεις. Κρατάω μικρό καλάθι πάντα.»

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Λιανός:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.