Ads Top

Survivor Spoiler 13/12: Αφήνει την Μενεγάκη και μπαίνει στο Survivor


Αφήνει την Ελένη Μενεγάκη και μπαίνει στο Survivor - Κλείδωσε η συμφωνία

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του Survivor που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα Ιανουαρίου!




Ο Ατζούν φέτος έχει επενδύσει πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι, όπως και ο ΣΚΑΙ που το περιμένει πως και πως μπας και μπορέσει να μπει στον ανταγωνισμό της prime time ζώνης που με τους Πανθέους μέχρι στιγμής είναι γεγονός πως έχει χάσει τη μπάλα...

Μπορεί στους μαχητές να δούμε καινούργια πρόσωπα αλλά στους διάσημους μεταξύ νέων θα βρίσκονται και... παλιοί παίκτες, παίκτες που έχουν αφήσει ιστορία. 



Σας έχουμε αποκαλύψει ήδη τον γνωστό ηθοποιό που φεύγει ξανά για Άγιο Δομίνικο ενώ σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πρόσωπο που κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει γράψει!

Από την Ελένη Μενεγάκη στο Survivor



Ο Σάββας Πούμπουρας που την συγκεκριμένη σεζόν απέχει τηλεοπτικά μετά από δική του επιλογή, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Ακυρώνεται η ψηφοφορία του κοινού

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος θα παρακολουθήσουμε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι. Μια από αυτές, όπως όλα δείχνουν, θα έχει να κάνει με την διαδικασία της αποχώρησης. 

Κάθε χρόνο βλέπαμε τους παίκτες να αναδεικνύουν κάποιους προτεινόμενους προς αποχώρηση και μετά τους τηλεθεατές να ψηφίζουν για το ποιος τελικά θα φύγει. Φέτος, λοιπόν, δεν θα δούμε κάτι τέτοιο! 

Οι παίκτες θα έχουν καθαρά το παιχνίδι πάνω τους και θα είναι εκείνοι που θα αποφασίζουν το ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος... Ενδιαφέρον αλλά άμα γίνει αυτό, το κοινό θα είναι απλά διακοσμητικό; Για να δούμε...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.