Ads Top

Survivor Spoiler 13/12: Βόμβα! Πάει Άγιο Δομίνικιο ο Fipster;


Η μυθική πρόταση του Ατζούν και όλο το παρασκήνιο

Πρόταση για να πάρει μέρος στο νέο κύκλο του Survivor έχει δεχτεί ο Fipster, o οποίος είναι κολλητός φίλος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.




Οι αποκαλύψεις είναι ραγδαίες γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή δεν έχει καταφέρει ακόμα να «κλείσει» τις ομάδες της. Για τους Μαχητές φαίνεται να έχει καταλήξει κάπου αλλά με τους Διάσημους υπάρχει ένα κόλλημα καθώς οι αρνητικές απαντήσεις είναι πολλές, παρά τις υπέρογκες απολαβές που δίνει.



Ένας από τους διάσημους που προσέγγισε η παραγωγή ήταν και ο κολλητός φίλος του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο Fipster. Ποια ήταν όμως η εξέλιξη της υπόθεσης;

Survivor 2024 spoiler: Η πρόταση στον Fipster και η απάντηση του

Όπως σας αποκαλύψαμε λοιπόν η παραγωγή του Survivor προσέγγισε τον διάσημο youtuber ώστε να μπει στο Survivor και μάλιστα μαζί με το φιλαράκι του, τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η απάντηση και των δύο ήταν ΟΧΙ. Ο Βασάλος διότι έχει κλείσει ο κύκλος του με δύο παρουσίες σ' αυτό και ο πρώτος για προσωπικούς λόγους.



Ο Φιλιππος Ιωαννού, γνωστός και ως Fipster, ξεκαθάρισε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε, κοντά στα 5.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά αυτή την στιγμή έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του επαγγελματικά και δεν θέλει να σταματήσει αυτό που κάνει.

Έτσι η παραγωγή στράφηκε σ' άλλες λύσεις και οι επόμενες μέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τα ρόστερ των δύο ομάδων. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες 10 μέρες, αναμένεται να ανακοινωθούν οι παίκτες που θα απαρτίζουν Διάσημους και Μαχητές για το Survivor 2024.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.