Ads Top

Survivor 2024: Ο Γιώργος Λιανός «κάρφωσε» διάσημο παίκτη που θα μπει στο ριάλιτι


Ο νέος κύκλος του Survivor έρχεται και ο Γιώργος Λιανός έδωσε μερικές λεπτομέρειες για τους παίκτες και τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε από τον Γενάρη, όπως ανακοίνωσε ο Acun Ilicali.

«Στο θέμα των Διασήμων δεν ανακατεύομαι καθόλου, το μόνο που έκανα, είναι ότι βρήκα τον Τζέιμς στο πάρκινγκ και τον έστειλα να μιλήσει», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Τζέιμς Καφετζή ξανά στον Άγιο Δομίνικο.




«Είμαι πολύ χαρούμενος για το κάστινγκ των Μαχητών. Για κάθε παίκτη που δεν συνέχιζε στο επόμενο βήμα ήταν ένας βαθύς αναστεναγμός, έλεγες “όχι αυτός”. Έχει όλο το φάσμα, έχει ωραίους χαρακτήρες, καλούς αθλητές», πρόσθεσε.

Οι νέοι κανόνες



Ο Γιώργος Λιανός μίλησε και για τις αλλαγές που θα δούμε τη νέα σεζόν.

«Η αλήθεια είναι ότι οι συμφωνίες μεταξύ κυρίων μας βγήκαν λιγάκι ξινές, οπότε θα προσπαθήσουμε να το προφυλάξουμε», δήλωσε.

«Νομίζω ότι έχει γίνει μια συμφωνία που μας καλύπτει σε περιπτώσεις παραβάσεων. Οι αποχωρήσεις των παικτών δεν θα είναι όπως γνωρίζουμε τόσα χρόνια, αλλάζουν πολλά πράγματα», πρόσθεσε.



«Είναι κοντά στη λογική του αμερικανικού, του κλασσικού Survivor που οι παίκτες θα πρέπει να καταλήγουν σε μία αγωνιστική δοκιμασία για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει, αλλά μέχρι να φτάσουμε στους τελικούς υποψήφιους προς αποχώρηση, θα περάσουν πολλές διαδικασίες που μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα κι αυτό, είναι κάτι που με χαροποιεί πάρα πολύ. Συμβούλια θα έχουμε κανονικά και ασυλία. Αφού βγουν οι υποψήφιοι από την ψηφοφορία θα καταλήγουν σε μια δοκιμασία», επεσήμανε.

«Ενδέχεται με κάποιον τρόπο να συμμετέχει το κοινό. Εμείς θέλουμε το παιχνίδι να επιστρέψει στην αρχική του μορφή. Ήταν πάντα δίκαιο, οι παίκτες του αμερικάνικου στις 40 μέρες ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν όλους τους κανόνες, όταν έρχεσαι για 6 μήνες, είναι φυσικό να μπεις στον πειρασμό», είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Η μικρή θα πάει νηπιαγωγείο στον Άγιο Δομίνικο»

Για το πώς θα διαχειριστεί την οικογένειά του, τώρα που θα λείπει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

«Η μικρή θα έρθει κάτω, έχουμε βρει και ένα νηπιαγωγείο που θα πάει. Τώρα τι γλώσσα θα μιλάει όταν γυρίσουμε πίσω είναι άλλο θέμα. Της αρέσει η ιδέα αλλά εκεί δεν έχει πολλά παιδάκια για να παίξει. Θα είμαστε οι τρεις μας, θα έρθουν τα μεγάλα στις διακοπές του Πάσχα και σίγουρα θα έρθει ο Acun και θα μου πει πάρε μια εβδομάδα άδεια γιατί θέλω να παίξω παιχνίδι», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.