Ads Top

ΣOK στην Εθνική Ελλάδος: Αυτή είναι η διάγνωση για Τσιμίκα


Σοκ στην Εθνική Ελλάδας και στη Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα, με τον Έλληνα μπακ να έχει υποστεί κάταγμα κλείδας, σύμφωνα με το Sky Sports. Πόσο υπολογίζεται το διάστημα της απουσίας του.

Άσχημα τα νέα για τον Κώστα Τσιμίκα και συνάμα για την Εθνική Ελλάδας. Ο Έλληνας μπακ υπέστη κάταγμα κλείδας, όπως μετέδωσε το Sky Sports, με τον τραυματισμό του στο Λίβερπουλ - Άρσεναλ να αποδεικνύεται αρκετά σοβαρός, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κλοπ.




Ο εκτιμώμενος χρόνος ανάρρωσης από τέτοιον τραυματισμό είναι έως και τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα προλαβαίνει τις αναμετρήσεις της Εθνικής για τα μπαράζ του Euro, με το παιχνίδι απέναντι στο Καζακστάν να διεξάγεται στις 21 Μαρτίου.

Ο Τσιμίκας έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35ο λεπτό του ντέρμπι κορυφής στο Άνφιλντ. Ο Έλληνας μπακ δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σακά, έπεσε άτσαλα, γκρεμίζοντας μάλιστα και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο έχοντας έντονο πόνο στον δεξιό ώμο. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου έδειξαν τον σοβαρό τραυματισμό του.



Τη φετινή σεζόν ο Τσιμίκας έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.