Ads Top

Σίσσυ Χρηστίδου: Τούμπα όλα στο MEGA με την παρουσιάστρια - Τι συνέβη


Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Από το 2021 (που έληξε την συνεργασία της με το OPEN) πήρε μεταγραφή για το MEGA και ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι που σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη.




Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που εξαιτίας της "κόντρας" της στα νούμερα με τον Νίκο Μάνεση, ο παρουσιαστής έχει βγει στον αέρα του ALPHA και έχει πετάξει τα "καρφιά" του για τις μετρήσεις της Nielsen.

Τι τηλεθέαση σημείωσε χθες 23/12 η Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA;



Χθες Σάββατο 23/12 η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι, για ακόμα μια φορά έφερε τα πάνω κάτω βγαίνοντας πρώτη στη ζώνη της σε δυναμικό κοινό, σημειώνοντας 14,5% τηλεθέαση ενώ σε τέταρτα έκανε 10.1 - 12.0 - 14.9 - 12.7 - 11.1 - 14.8 - 19.6 - 17.1 - 16.6 - 15.0 - 16.6 - 13.0.

Η εκπομπή μια ημέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων ήταν καθαρά εορταστική, παρουσιάζοντας έθιμα και παίζοντας, ενώ η παρουσιάστρια έκανε και ένα σχόλιο όλο νόημα για την προσωπική της ζωή.



Πρωινή ζώνη

ΕΡΤ: Δύο στις 10 4,9
ΑΝΤ1: I Love ΣουΚου 9,3
ΣΚΑΙ: Οι δεκατιανοί 9,1
ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 13,6
MEGA: Χαμογέλα και Πάλι 14,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.