Ads Top

Εκτός MEGA η Ελένη Μενεγάκη - Πότε θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες


Πότε επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Η Ελένη Μενεγάκη θα βρεθεί για 2 εβδομάδες εκτός συχνότητας του MEGA, όπως συμφώνησαν κανάλι και παρουσιάστρια, με την εκπομπή Ελένη να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την αγαπημένη της παρέα μετά τις 7 του μήνα.




Το συμβαίνει και θα μείνει εκτός MEGA η Ελένη Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, η Ελένη, θα λείπει και τις δυο εβδομάδες των γιορτών (Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά) όπως άλλωστε κάνει κάθε χρονιά σε κάθε κανάλι με το οποίο συνεργάζεται. Η παρουσιάστρια τις ημέρες αυτές θέλει να τις περνάει με την οικογένεια της.



Η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά, είτε περνούν τις γιορτές στο σπίτι τους στα Μελίσσια, είτε πραγματοποιούν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμές όπως είδαμε μέσα από ανάρτηση της στο προφίλ της στο Instagram, βρίσκονται στο σπίτι τους οικογενειακώς και περνάνε όμορφες στιγμές δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουν στολίσει στο σαλόνι τους.




Τι είπε στην τελευταία της εκπομπή στο MEGA

Την Παρασκευή 22/12, ήταν η τελευταία φορά που βγήκε στο τηλεοπτικό πλατό για το 2023 πριν αλλάξει η χρονιά και μπει το 2024. Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε, λοιπόν τους τηλεθεατές λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά και την είσοδο του νέου έτους, με πολύ τρυφερά λόγια και με πολύ αγάπη προς το κοινό της.

«Όσο για εμάς, σιγά σιγά αποχωρούμε, ξεκουραζόμαστε, ηρεμούμε, χαλαρώνουμε, γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και γιορτάζουμε. Εμείς θα παραγιορτάσουμε γενικώς. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι όλοι, τους αγαπάμε, τους ευχαριστούμε, θα σας έρθουμε αλλιώτικοι... Με τη νέα χρονιά! Να περνάτε καλά, να είσαστε καλά και να εκδηλώνετε την αγάπη σας. Γεια σας!», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά το κλείσιμο της εκπομπής και μας αποχαιρέτησε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.