Ads Top

Απόφαση Αταμάν για Ντόρσεϊ και μεταγραφή στον Παναθηναϊκό!


Τι συμβαίνει με τον άσο της Φενέρ και η τελευταία κίνηση. Πότε θα ανακοινώσει ο Τούρκος προπονητής τις τελικές του αποφάσεις για το πράσινο ρόστερ και ποιος είναι ο παίκτης που κινδυνεύει...

Από το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε ένας χαμός από την στιγμή, που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ακολούθησε στο διαδίκτυο τον λογαριασμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 




Την Τρίτη, όμως, ο θόρυβος αυτός επισκιάστηκε καθώς όλοι οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» ασχολήθηκαν και ακόμη ασχολούνται απόλυτα δικαιολογημένα με την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για μία τεράστια είδηση, είναι κι ότι έσκασε εκεί, που δεν το περίμενε κανείς.

Στο μπασκετικό κομμάτι, δεν υπάρξει κάτι χειροπιαστό για Ντόρσεϊ και Παναθηναϊκό, αν και θα είναι σχεδόν απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο τη συγκεκριμένη περίοδο. Δεν είναι μόνο ότι οι «πράσινοι» είναι γεμάτοι όσον αφορά στο ρόστερ τους, είναι κι ότι δεν είναι εύκολο για την Φενέρ και την κάθε Φενέρ να βρει τέτοια εποχή παίκτη της αξίας του ομογενούς γκαρντ. Αν και ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα (ήρθε αυτό να μας το θυμίσει η σημερινή ιστορία με Γιοβάνοβιτς και Τερίμ), το πιο πιθανό είναι οι δύο πλευρές, Παναθηναϊκός και Ντόρσεϊ, να συνεχίσουν να είναι χώρια.



Οι «πράσινοι», πάντως, είναι πάντα ανοιχτοί στις σπέσιαλ περιπτώσεις παικτών και πάντα κρατείται ένα ανοιχτό παράθυρο για να κάνουν κάτι στο κεφάλαιο της φροντ-λάιν. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Και όσο περνάει ο καιρός, ο συντελεστής δυσκολίας των παιχνιδιών θα μεγαλώνει.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, κάποια στιγμή ο Εργκίν Αταμάν να προχωρήσει σε κάποια κίνηση, αν και τώρα δεν υπάρχει κινητικότητα.



Κάπου στις 10 Γενάρη είναι πιθανό να γίνουν κάποιοι παίκτες διαθέσιμοι, όπως ο περιβόητος Μίχαϊλιουκ των Σέλτικς ή ο Σάμανιτς των Τζαζ, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο ο εξάστερος να ασχοληθεί με αυτές τις περιπτώσεις. Όταν ασχολήθηκε, οι παίκτες αυτοί προτίμησαν το ΝΒΑ. Τώρα ο Παναθηναϊκός κοιτάει τον δρόμο του και συν τοις άλλοις δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην δράση και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Οπότε τότε το οπλοστάσιο του Αταμάν θα είναι σούπερ πλούσιο.

Το μόνο, λοιπόν, που μπορεί να κρατήσει κανείς είναι μήπως γίνει μία κίνηση στη φροντ-λάιν, αν και όπως αναφέραμε με τον Γιαννακόπουλο όπως είναι αυτές τις εποχές τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.