Ads Top

«Εσύ φταις! Εσύ κάνεις την πατάτα! Βγες και πες...» - «Κόλαφος» ο Λιάγκας εναντίον Τσιμτσιλή για το θέμα Στάνκογλου & Χρηστίδου


Το σημερινό 6/12 ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιάννη Στάνκογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου, σχολίασαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1. 

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα, μίλησε έξω από τα δόντια και έριξε ευθύνες στην παρουσιάστρια, αναφέροντας πως όλο αυτό το ζήτημα ξεκίνησε από την εκπομπή της, και τώρα ρίχνει ευθύνες σε άλλους...




Το σχόλιο του Λιάγκα για την Τσιμτσιλή

«Όλο αυτό το πράγμα, ξεκίνησε από την εκπομπή της Σταματίνας, να είμαστε ειλικρινείς. Τώρα δηλαδή η Σταματίνα είναι από τα παιδιά που εγώ χαίρομαι πολύ - την γνωρίζω και προσωπικά - για την τηλεοπτική της εξέλιξη. Είναι από τα πρώτα ονόματα στις γυναίκες παρουσιάστριες και δικαίως. Είναι καλή, έχει εξελιχθεί, την αγαπάει ο κόσμος, διαβάζει, είναι όμορφη πολύ. Δεν είναι κακό να πούμε καμιά φορά ότι κάναμε ένα λάθος. Εμείς όλοι οι υπόλοιποι που τα κάνουμε και τα λέμε, χαζοί είμαστε; Κάνουμε λάθη, το λέμε. Η Σταματίνα κάνει κάτι λέει "εμείς το είπαμε αλλά και ο Γιώργος το ήξερε, και η Φαίη το ήξερε".



Το θέμα είναι ποιος το λέει πρώτος. Γιατί άμα το λες πρώτος, εσύ κάνεις την πατάτα. Βγες και πες ότι "κάναμε λάθος, ότι μίλησε μαζί μου ο Γιάννης και προχωράμε". Στην εκπομπή της Σταματίνας φωτογράφισαν ποια παρουσιάστρια είναι. Και εγώ μετά είπα ότι είχα ακούσει για τη σχέση αυτή ε τι να κάνουμε τώρα. Μετά το πήραν τα sites και οι εφημερίδες. Βέβαια βγήκε ο κ. Στάνκογλου και το διέψευσε», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν είναι κακό, ούτε το έκανε σκόπιμα η Σταματίνα για να αισθάνεται άβολα. Για εμένα έπρεπε να πει "κάναμε λάθος, προχωράμε". Όταν την ευθύνη την έχει και κάποιος άλλος, αφαιρείς τη δική σου ευθύνη; Μειώνεται; Δεν το έχει ανάγκη η Σταματίνα. Είναι στα πολύ πάνω της. Δεν το κάνατε με κακία σε καμία περίπτωση. Εσείς έτυχε και το είπατε, προχωράμε παρακάτω δεν έγινε κάτι κακό», συνέχισε.



Την ίδια άποψη με τον Γιώργο Λιάγκα είχε και ο Βαγγέλης Περρής, σχολιάζοντας επίσης με αιχμηρά λόγια τις δηλώσεις της παρουσιάστριας στο πλατό του Happy Day, μετά την προβολή του αποσπάσματος από την εκπομπή της.

«Σε όλους έχει συμβεί. Τώρα συνέβη στη Σταματίνα. Αυτοί έκαναν το λάθος, ξεκάθαρα. Δεν φταίει αυτός που είπε "δεν είμαι εγώ" ή αυτός που είπε "και εγώ το είχα ακούσει". Φταίει αυτός που το φωτογράφισε πρώτος, τι να κάνουμε τώρα; Όλοι κάνουμε λάθη, τώρα το έκανε το Happy Day. Λες συγγνώμη, όπως έκανε. Άσε τα υπόλοιπα για να ξαναβγάλουμε το μάτι της άλλης παρουσιάστριας, του άλλου παρουσιαστή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας το θέμα.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.