Ads Top

Γάμος Ελίζαμπεθ Ελέτσι | Ο πρώτος χορός της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη στην δεξίωση του γάμου τους


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9/12 η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη. 

Το ζευγάρι έπειτα από περίπου 6 μήνες σχέσης πήρε τη απόφαση να ενώσει τις ζωές του για πάντα, κάνοντας το επόμενο μεγάλο βήμα. 




Ο έρωτας του είναι κεραυνοβόλος και αυτό φάνηκε και από τα πλάνα του γάμου.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο καυτάλευκο σικάτο νυφικό της, ενώ λίγες ώρες πριν το μυστήριο είχε βγει στην εκπομπή Γειά σου και αποκάλυψε τα ονόματα που θα έγραφε κάτω από το παπούτσι της.



Και στην δεξίωση επίσης ήταν όλα μαγευτικά! Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης αρχικά ευχαρίστησαν τους καλεσμένους τους, που ανάμεσα τους ήταν και πολλά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε ο χορός και το γλέντι. Μάλιστα, ο γαμπρός έριξε ένα "βαρύ" ζεϊμπέκικο με όλους τους καλεσμένους να τον χειροκροτούν!

Ο πρώτος χορός Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Νεκτάριου Λεμονίδη



Μια από τις πιο τρυφερές στιγμές ήταν όταν το ευτυχισμένο ζευγάρι ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε αγκαλιασμένο με τους φίλου του να χειροκροτούν και να ουρλιάζουν από χαρά και συγκίνηση.

Πόσο κόστισε ο γάμος

«Όλοι μου στέλνουν, ότι θα μου πάρει τη θέση ο Νεκτάριος μου, ο σύζυγός μου, ότι θα γίνει influencer. Το ζω και αυτό! Του έχουν κάνει πολλά αιτήματα, πολλές γυναίκες και άμα καμία του στείλει μήνυμα του απαντάω εγώ «Είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου αγάπη μου, όλα καλά;». Κόστισε ο γάμος τώρα δε θέλω να σου πω, δε θέλω να τα ακούει τώρα και ο Νεκτάριος, γιατί του έχω πει και λίγο ψέματα. Έχει ξεπεράσει τις 30.000 ευρώ κάπου κοντά στις 50.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, γαλαντόμος δεν κάνουμε τσιγκουνιές για να είμαι ειλικρινής δε μου έχει ποτέ όχι. Μου τα κάνει όλα, αλήθεια σου λέω, με έχει βασίλισσα», είχε αποκαλύψει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.