Ads Top

Βασίλης Καρράς: Τι συνέβη έξω από το σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας μετά το θάνατό του


Ο Βασίλης Καρράς αγαπήθηκε όπως λίγοι καλλιτέχνες! Είχε μπει στο ρεκόρ γκίνες, οι θαυμαστές του τον αποθέωναν σε κάθε live εμφάνιση, ενώ όλοι οι τραγουδιστές μόνο τα καλύτερα και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" έχουν να πουν προς το πρόσωπο του "Άρχοντα της νύχτας". 




Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν με κορωνοϊό και παράλληλα έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Σήμερα Τρίτη 26/12 θα πραγματοποιηθεί μάλιστα λαϊκό προσκύνημα στη σορό του, στην Θεσσαλονίκη, ώστε να τον αποχαιρετήσει όλος ο κόσμος που τον αγάπησε, τον άκουσε και τον στήριξε.



Τι συμβαίνει στο χωριό του Βασίλη Καρρά

Στο χωριό του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας επικρατεί ένας βουβός πόνος! Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος του STAR, Ραλλιώ Λεπίδου: «Δεν κυκλοφορεί κανείς στον δρόμο. Συναντήσαμε 2-3 αυτοκίνητα έξω από το σπίτι του Βασίλη Καρρά από άλλες περιοχές της Ελλάδας που ήρθαν για να δουν αν είναι αλήθεια. Διότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν πολλές φορές δημοσιεύματα ότι πέθανε. Μιλήσαμε με ανθρώπους στο διπλανό χωριό όπου έπινε το καφεδάκι του. Ήταν ο ευεργέτης τους εδώ στην περιοχή. Η πλατεία του χωριού έχει το όνομά του γιατί την έφτιαξε. Μια γειτόνισσα που είναι και συγγενής του λέει “τι θα κάνουμε τώρα;”».



Δηλώσεις γειτόνων του

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Για εμάς ο Βασίλης ήταν πρώτα από όλα συγχωριανός. Θα ήμασταν μαζί σήμερα, εδώ ήταν συνέχεια», εξομολογείται μία κάτοικος του χωριού.

«Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μου έλεγαν ότι έκανε αγαθοεργίες. Μου έλεγαν με ονοματεπώνυμο και εμείς δεν είχαμε ιδέα. Ξέρω ότι βοηθούσε κυρίως παιδιά. Έστελνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία και τους έδινε χρήματα για να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους», συμπλήρωσε.

«Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας άνθρωπος καλός, έκανε αγαθοεργίες εδώ πέρα. Βοηθούσε τους πάντες, όπου υπήρχαν προβλήματα. Βοηθούσε το χωριό, είχε όνειρα για το χωριό. Εμένα μου έλεγε, που πρόσφατα πήγα και τον είδα, ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα ακόμη», δηλώνουν άλλοι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.