Ads Top

Αυτή είναι η αλήθεια για τον τραυματισμό του Πινέδα από Μουκουντί!


Η ΑΕΚ ήταν αποφασισμένη να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ορμπελίν για το Άμστερνταμ, γι’ αυτό δεν δημοσιοποίησε τίποτα - Αισιοδοξία εν όψει Παναιτωλικού - Τι γίνεται με Πόνσε, Αραούχο και Στάνκοβιτς

Μια κακιά στιγμή, που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε, και τίποτα από το… όργιο φημολογίας και απαράδεκτων ψεμάτων περί πειθαρχικών ζητημάτων που κυκλοφόρησε, κρύβεται πίσω από τον τραυματισμό του Ορμπελίν Πινέδα. 




Ο οποίος, στην προπόνηση της Δευτέρας δέχτηκε πράγματι ένα δυνατό χτύπημα από τον Αρολντ Μουκουντί πάνω στη φάση με αποτέλεσμα να υποστεί ένα βαθύ σκίσιμο. 

Ο Μεξικανός υποβλήθηκε άμεσα σε ράμματα και από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμους μήπως προλάβει τον ευρωπαϊκό τελικό με τον Άγιαξ. 

Την ίδια στιγμή, ο Αρολντ Μουκουντί ήταν απαρηγόρητος και μάλιστα φέρεται να έβαλε και τα κλάμματα τη στιγμή που προκάλεσε τον τραυματισμό του Πινέδα, αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του προβλήματος. 



Όσον αφορά τον λόγο που δεν δημοσιοποίησε η ΑΕΚ απολύτως τίποτα, ακόμα και όταν δεν εμφανίστηκε ο Πινέδα στο αεροδρόμιο; Απλό. Η ΑΕΚ ήταν αποφασισμένη να περιμένει μέχρι και τελευταία - τελευταία στιγμή κυριολεκτικά τον Μεξικανό. 

Αν δηλαδή ένιωθε καλύτερα ήταν έτοιμη να τον βάλει στο αεροπλάνο μόνο του το βράδυ της αναχώρησης και να τον έχει στο Άμστερνταμ. Αυτό εν τελεί κατέστη αδύνατο καθώς ο Πινέδα είχε αρκετούς πόνους από το τραύμα και τα ράμματα και κάπως έτσι τέθηκε οριστικά νοκ άουτ. 



Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Ορμπελίν και ενδεχομένως να είναι διαθέσιμος για τον Παναιτωλικό. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς ο Αλμέιδα θα περιμένει να δει αν ο Μεξικανός θα μπορέσει να μπει.  

Τι γίνεται με Πόνσε, Αραούχο και Στάνκοβιτς 

Από εκεί και πέρα ο Πόνσε στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φανεί αν έχει κάτι σοβαρό, ενώ μένει να δούμε τις επόμενες μέρες και την κατάσταση του Στάνκοβιτς που ενδεχομένως να μην προλάβει τα δύο τελευταία ματς του 23 με Παναιτωλικό-Πανσερραικό. Όσον αφορά τον Αραούχο υπάρχει στάση αναμονής και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος δρόμος θα ακολουθηθεί για την επάνοδο του κάτι που πιθανότατα θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες δύο ημέρες. Από εκεί και πέρα ο Ματίας Αλμέιδα στο Αγρίνιο δεδομένα μετρά την επιστροφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που ήταν τιμωρημένος με τον Άγιαξ ενώ θα έχει στο 100% και τους Γενς Γιόνσον και Κώστα Γαλανόπουλο που δεν ήταν σε θέση να βγάλουν ολόκληρο παιχνίδι στην Ολλανδία.  Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Σιμάνσκι όπως διαβάσατε νωρίτερα. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.