Ads Top

«Είχαμε κάνει ένα ταξίδι με την Αλεξάνδρα και όταν επιστρέψαμε οι γείτονες μου φώναζαν από τα μπαλκόνια…» - Ο Στάθης Σχίζας σπάει την σιώπη του


Ο πρώην Survivor και επιχειρηματίας μίλησε για την πρώην σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και την προσωπική του ζωή αυτήν την περίοδο

Ο 32χρονος επιχειρηματίας και νικητής του Survivor 2022, Στάθης Σχίζας, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα για την πολυσυζητημένη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.




Η σχέση του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε πριν από την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor, όπου μαζί πανηγύρισαν τη μεγάλη του νίκη στον τελικό του 2022, ωστόσο έναν χρόνο αργότερα, οι δρόμοι τους χώρισαν, όταν εκείνος βγήκε από το Survivor All Star.

«Η Αλεξάνδρα είναι ένας κομβικός άνθρωπος στη ζωή μου. Έχω πάρει πολλά πράγματα συναισθηματικά από εκείνη και το αντίστροφο. Θέλω να κρατάω τα θετικά, έχω διαγράψει τα όσα αρνητικά μπορεί να υπήρξαν στη σχέση μας και προχωράμε παρακάτω. Αυτή τη στιγμή η σχέση μας έχει κάνει τον κύκλο της, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Εγώ κοιτάω το σήμερα και πολύ δειλά το αύριο.



Πριν μπω στο παιχνίδι είχα 200 followers στο Instagram και όταν βγήκα είχα 80.000. Οπότε ξαφνικά άρχισε να ασχολείται κόσμος με το τι κάνω στη ζωή μου, και δεν μιλάω μόνο για τα sites ή τις εκπομπές, ακόμη και οι άνθρωποι γύρω μου. Εγώ όμως έδινα την προσοχή μου στη σχέση μου και δεν με ένοιαζαν τα σχόλια. Θυμάμαι, είχαμε κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία με την Αλεξάνδρα και όταν επιστρέψαμε πήγα στο πατρικό μου και οι γείτονες από τα μπαλκόνια μού φώναζαν: “Περάσατε ωραία;”. Tα είχαν παρακολουθήσει όλα από τα social. Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι ή κάποιος άλλος. Εμείς τους τα δίναμε όλα στο πιάτο».

Σε ένα άλλο τους ταξίδι στο Βουκουρέστι, τον Μάρτιο του 2023, όπου συμπτωματικά βρισκόμουν για ένα τριήμερο, διαπίστωσα και εγώ την εξωστρέφεια στις αναρτήσεις τους στο Instagram. Διασχίζοντας τον πολυσύχναστο πεζόδρομο Lipscani, είχα εντοπίσει τυχαία το τότε ζευγάρι να περπατά αγκαλιασμένο λίγα μέτρα πιο μπροστά, και σε λίγη ώρα αυτή η ρομαντική εικόνα τους από τη βροχερή πρωτεύουσα της Ρουμανίας εξασφάλιζε χιλιάδες likes από τους followers τους.



«Πιθανότατα η δημοσιότητα να μας έκανε κακό. Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Στο μέλλον, όταν κάνω ξανά σχέση, θα προσπαθήσω να την προστατεύσω περισσότερο. Ίσως και η δεύτερη συμμετοχή μου στο Survivor να έκανε κακό, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν ξέρω την απάντηση».

«Είμαι μόνος μου…»

«Με φλερτάρουν πολύ, ειδικά στα social media, αλλά είμαι παραδοσιακός άντρας. Θέλω εγώ να διεκδικώ. Τώρα είμαι μόνος μου, αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Ο έρωτας χρειάζεται πολλή ενέργεια και με όλα αυτά που κάνω πια στη ζωή μου δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση.

Ωστόσο, πέρα από τους δικούς μου ανθρώπους, η προτεραιότητά μου είμαι εγώ. Θα ήμουν πολύ εγωιστής και αχάριστος αν δεν ένιωθα χαρούμενος με όλα όσα έχω στη ζωή μου. Νιώθω ευτυχισμένος. Αυτά που εγώ έχω τώρα δεδομένα, υλικά και μη, για κάποιους είναι τα ζητούμενα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.