Ads Top

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι βασικός με τον Φατίχ Τερίμ


Πολύ νωρίς για συμπεράσματα για το τι θα κάνει στην ενδεκάδα του ο Φατίχ Τερίμ!

Ο Τζούρισιτς πάει για βασικός στον Παναθηναϊκό.




Ο Παναθηναϊκός πέρασε σε νέα εποχή. Διαβάσατε ποιες ήταν οι πρώτες εντυπώσεις των παικτών για τον Φατίχ Τερίμ. 

Νωρίς να μιλάμε για ενδεκάδες και προτιμήσεις του Τούρκου, αλλά ο Φίλιπ Τζούρισιτς έχει ένα προβάδισμα.



Δεν ήταν τυχαίο το τετ-α-τετ που είχε ο Φίλιπ Τζούρισιτς με τον Φατίχ Τερίμ. Το γράψαμε, το διαβάσατε και γενικώς ξέρετε την ιστορία πίσω από τους συγκεκριμένους δύο. Ο Τούρκος τεχνικός ήθελε τον Σέρβο στη Γαλατά, πριν τελικά έρθει στην Τσιμ Μπομ ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς και ο Φατίχ Τερίμ

Τώρα βρίσκει τον Τζούρισιτς πιο ώριμο, πιο έτοιμο, έχοντας διαγράψει μια καλή πορεία στην καριέρα του. Ο Τζούρισιτς του τότε ήταν ένα ανερχόμενο ταλέντο.



Στο «σήμερα» είναι ένας έτοιμος παίκτης που ήρθε στον Παναθηναϊκό για να ηγηθεί. Αυτό θέλει να κάνει, αυτό περιμένει να δει και ο Τούρκος τεχνικός.

Η αλήθεια είναι πως ο Τζούρισιτς είχε παράπονα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Θεωρούσε πως ο συμπατριώτης του δεν του έδωσε το χρόνο που δικαιούταν.

Γενικότερα, η συμπεριφορά που είχε δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο Σέρβος τεχνικός. Δύο φορές είχε αξιώσει συνάντηση για να συζητήσουν το μέλλον του.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν έδειξε κάτι στην πρώτη του προπόνηση σε ότι αφορά το ποιους παίκτες ξεχωρίζει ή έχει κατά νου για… σταθερές.

Άνθρωπος που τον ξέρει από την καλή και την ανάποδη όμως, ποντάρει πως ο Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό του Τερίμ θα έχει εξέχοντα ρόλο. Τουλάχιστον στην εκκίνηση του Τούρκου στους «πράσινους».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.