Ads Top

Μυστήριο με Ντιέγκο Μαρτίνεθ!


Το μυστήριο με Ντιέγκο Μαρτίνεθ και γιατί είναι ακόμα στην Αθήνα και θα μείνει καιρό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, εδώ και σχεδόν έναν μήνα, όμως ο Ισπανός δεν έχει… φύγει.




Τι εννοούμε. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παραμένει στην Αθήνα, όπου του είχε νοικιάσει σπίτι ο Ολυμπιακός και μάλιστα από την Αθήνα κάνει όλες τις επικοινωνίες και video κλήσεις με τους ανθρώπους της Σεβίλλης, για να αναλάβει, αν τελικά συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, τον πάγκο της ομάδας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν επιλογή του Αντόνιο Κορδόν, όμως τα κακά αποτελέσματα των ερυθρόλευκων από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (2-4) οδήγησαν την διοίκηση των ερυθρόλευκων στην απόφαση της αντικατάστασής τους.



Ολυμπιακός: Το μυστήριο με Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Γιατί είναι ακόμα στην Αθήνα

Τώρα, αναφορικά με το γεγονός πως ο Μαρτίνεθ βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα. Ο Αντόνιο Κορδόν παραμένει ενεργός στα θέματα του Ολυμπιακού, με πλέον επιτελικό ρόλο, πιο κοντά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι συνεχείς αλλαγές προπονητών στους ερυθρόλευκους δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην… αγορά. Έτσι ο Ολυμπιακός προχώρησε σε… βελούδινο διαζύγιο με το Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις και από μεριάς του.



Είναι διαφορετικό να λέει κάποιος ότι με έδιωξαν άσχημα από τον Ολυμπιακό και άλλο να λέει πως ήταν κύριοι. Ούτως ή άλλως αλλαγές προπονητών θα γίνονται όσο θα υπάρχει… ποδόσφαιρο.

O Μαρτίνεθ και λόγω Κορδόν, είχε οργανώσει τη ζωή του στην Αθήνα με στόχο να μείνει καιρό. Του αρέσει η πόλη και γι αυτό θα μείνει μέχρι το τέλος του χρόνου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.