Ads Top

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου - Εγκλωβίστηκε στη Γερμανία


Μεγάλες αλλαγές έχουν επέλθει στη ζωή της γνωστής κι αγαπημένης λαϊκής ερμηνεύτριας, Αντζελας Δημητρίου, αφού πριν λίγο καιρό έγινε γιαγιά. 

Η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η λαμπερή τραγουδίστρια ήταν όλη την ώρα δίπλα της. 




Η μεγάλη κυρία της λαϊκής σκηνής επιλέγει να περνάει πολύ χρόνο με την κόρη της και το νεογέννητο εγγόνι της, χωρίς όμως να αφήνει πίσω της τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η τραγουδίστρια πριν μερικές ημέρες βρέθηκε στο εξωτερικό στα πλαίσια περιοδείας, που έκανε με το δημοφιλή συνάδελφό της, επίσης τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη, στην Αμερική. όμως, κατά τη διάρκεια της επιστροφής, η καλλιτέχνιδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. 



Το περιστατικό έκανε γνωστό η ίδια από την πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Η περιπέτεια της Άντζελας Δημητρίου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής της στην Ελλάδα

Η τραγουδίστρια από τη Βοστώνη, που βρισκόταν εγκλωβίστηκε στην Φρανκφούρτη, ενώ επέστρεφε στη χώρα μας, εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών της Γερμανίας, κατά τη χειμερινή περίοδο. 



Η ίδια είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ ήταν κολλημένη μέσα σε ένα βαν, «Είμαστε σε ένα λεωφορείο τώρα με χιόνι, έχουμε λίγη ζέστη. Έχουμε ξεπαγιάσει, τώρα εγώ κάνω κούνια - μπέλα και μετά θα κάνω γυμναστική. Όλα καλά παιδιά. Μπορεί να σκίσαμε στην Αμερική, αλλά τώρα επιβάλλεται μία ταλαιπωρία στη Γερμανία. Είμαι άυπνη».

Παράλληλα, όταν έφτασε στην Ελλάδα, η περιπέτειά της δεν έλαβε τέλος, αφού έχασε τις βαλίτσες της στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει για αρκετή ώρα μετά την άφιξή της να παραμείνει εκεί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.