Ads Top

«Τελικά μπάτζετ υπήρχε κι έγινε αντικατάσταση, εκτός αν ο Βασάλος...» - Η δήλωση όλο νόημα Μαριας Μπακοδήμου για Χρηστίδου & Αλεξάνδρου


Σπόντα που θα συζητηθεί λίγο πριν φύγει ο χρόνος από την Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου στην τελευταία εκπομπή του χρόνου για το Γειά σου στο κανάλι του ΣΚΑΙ, παρουσίασε ένα βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της σχετικά με τις κόντρες του 2023 που θα μείνουν αξέχαστες. 




Μία από αυτές είναι και εκείνη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν πέρυσι στο Χαμογέλα και Πάλι, όμως η συνεργασία τους δεν συνεχίστηκε και ο δεύτερος ξεκίνησε να κατηγορεί δημόσια την πρώτη, λέγοντας πως δεν τον ειδοποίησε ποτέ και ενώ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, αδιαφόρησε.



Αυτά, βέβαια, στην πορεία διαψεύσθηκαν, αλλά δημιουργήθηκε ένα άλλο θέμα, σχετικά με το αν υπήρχε ή δεν υπήρχε το μπάτζετ για να παραμείνει στην ομάδα.

Η παρουσιάστρια του MEGA υποστήριζε πως δεν υπήρχε, αλλά έπειτα προστάθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην ομάδα ξανά, κάτι που δημιούργησε υποψίες, με την ίδια να επιμένει πως το μπάτζετ των δύο ανδρών είναι διαφορετικό.



Τα σχόλια της Μαρία Μπακοδήμου για την κόντρα Χρρηστίδου - Βασάλου - Αλεξάνδρου

Αυτά, λοιπόν, σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής, με τη Μαρία Μπακοδήμου να μένει στο γεγονός πως τελικά το μπάτζετ υπήρχε...

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα έσβησε η κόντρα της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι άλλες τραβάνε εβδομάδες», είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης.

«Τι έπρεπε να έχει γίνει; Δεν είχαν να πούνε κάτι άλλο. Οι άλλες τραβάνε και το ξεχειλώνουν», ανέφερε τότε η Μαρία Μπακοδήμου με Νάνσυ Παραδεισανού να αναρωτιέται εάν τελικά υπήρξε μπάτζετ, με την ίδια να απαντά: «Τελικά μπάτζετ υπήρχε κι έγινε αντικατάσταση. Εκτός αν πήγε δωρεάν ο Βασάλος. "Θέλω να το κάνω για τη ψυχή μου"».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.