Ads Top

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεσπά: Η άβολη κουβέντα με τα παιδιά της & όλη η αλήθεια για τον Στάνκογλου


Η Σίσσυ Χρηστίδου σπάει τη σιωπή της και ξέσπασε μετά τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τα παιδιά της..

Με βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε το απόγευμα της Τετάρτης 6/12 να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μετά τα όσα έχουν ειπωθεί για την ίδια τις τελευταίες ημέρες.




Δημοσίευμα εφημερίδας την ήθελε να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου, μια μέρα αφού ειπώθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε νέα σχέση με μια κυρία του χώρου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι που βρέθηκε στην επικαιρότητα χωρίς να το θέλει, ήρθε στη δύσκολη θέση να εξηγήσει τα αυτονόητα καθώς το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.



Πριν κάνει αυτό το βίντεο στα social media, χρειάστηκε μάλιστα να κάνει και μια πολύ άβολη κουβέντα με τα παιδιά της για να τους εξηγήσει επίσης πως τίποτα από όλα αυτά που γράφονται για εκείνη τις τελευταίες ημέρες, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Λοιπόν γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει και επειδή η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και επειδή χρειάστηκε πριν από λίγο να κάνω μια κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ήθελα να την είχα κάνει γιατί δεν έχω κανένα λόγο, κανέναν, πρέπει να το λήξουμε λίγο παιδιά.



Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Σταματίνας που ίσως να την έχετε δει, έγινε μια αναφορά βασισμένη σε μια συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου, μια αναφορά για μια νέα του σχέση. Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ειπώθηκε το όνομά μου, ούτε το μυαλό μου πήγε σε εμένα, αλλά να που κάποιων το μυαλό πήγε.

Στην πορεία λοιπόν, πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα στην εφημερίδα Espresso μαζί με τη φωτογραφία μου, το όνομά μου, δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου, ότι εγώ είμαι η νέα σχέση του. Κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο, από καμία εφημερίδα, να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει! Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί τρεις φορές στη ζωή μας. Τρεις! Και ήταν στο θέατρο, και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:

«Άκρως επαγγελματική. Μου έχει κάνει την τιμή. Έχει έρθει στην εκπομπή μου και τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά! Για να καταλάβετε δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού και πήρα τηλέφωνο την Τρίτη την υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής για να βρω το τηλέφωνό του. Τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω αν γνωρίζει από πού προήλθε όλο αυτό και δεν ήξερε. Ευχαριστώ τις περισσότερες εκπομπές που δεν παίξανε τη φωτογραφία μου στην είδηση αυτή. Όχι όλες, οι περισσότερες, εκτός από μία.

Τα sites παίξανε κανονικά την είδηση της Espresso, φωτογραφίες, τίτλους, ονόματα, όλα. Καταλαβαίνω ότι μια τέτοια είδηση αν ίσχυε μπορεί να είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, όμως, νομίζω ότι κάνοντας σωστό ρεπορτάζ, οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους ένα τηλέφωνο, να δεις αν ισχύει, πριν βάλεις τις φάτσες σου σε ένα πρωτοσέλιδο και τις κρεμάσεις στα περίπτερα, και έχουν και παιδιά στην εφηβεία. Κι επειδή χρειάστηκε εγώ να κάνω μια πάρα πολύ άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα πάρα πολύ όποιο site ή άλλο Μέσο χρησιμοποίησε τη φωτογραφία μου και αυτή την είδηση να την αποσύρει. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.