Ads Top

Αυτό είναι το νέο χρυσό συμβόλαιο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ!


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως μαζί με το τεχνικό επιτελείο του.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε το καλύτερο δώρο στους φίλους του ΠΑΟΚ, καθώς ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για νέο συμβόλαιο. 




Το υπάρχον ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας του.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και το οικονομικό κομμάτι θα συζητηθούν με την επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού στην Ελλάδα ύστερα από την άδεια λόγω των εορτών. 



Ωστόσο, είναι δεδομένο πως η χρονική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι για πάνω από δύο χρόνια (το πιθανότερο έως το 2027), καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός θα είναι ο προπονητής με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει το 2026 τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Παράλληλα, ο 54χρονος τεχνικός θα διατηρηθεί και στην πρώτη θέση όσον αφορά στον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ισχύουσα συμφωνία απέφερε στον Λουτσέσκου 1.800.000 ευρώ, μαζί με το τεχνικό επιτελείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο θα ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ ετησίως, πάντα συμπεριλαμβανομένων και των χρημάτων που "καρπώνονται" οι συνεργάτες του.



Ο Λουτσέσκου βρίσκεται στον πάγκο για τη δεύτερη θητεία του από το καλοκαίρι του 2021 και μαζί με την πρώτη θητεία του, από το 2017 μέχρι το 2019, έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στην ιστορία της ομάδας.

Με ένα αήττητο πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, είναι ήδη ο πιο πετυχημένος προπονητής του συλλόγου, ενώ με το προ ημερών 6-0 επί της Κηφισιάς έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ (96 σε 146 παιχνίδια), προσπερνώντας τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ταυτόχρονα, με τα δώδεκα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα στην Ευρώπη, έχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην ιστορία της ομάδας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη, κινήθηκαν άμεσα και ολοκλήρωσαν μία σπουδαία συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί, προφανώς, μετά από τις υπογραφές. Ούτως ή άλλως, η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών δεν εξαρτιόταν ποτέ από το οικονομικό κομμάτι, καθώς ήταν και είναι πολύ βαθύτερη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.