Ads Top

Το πήραν απόφαση: Παντρεύονται Βανδή - Μπισμπίκης στην πιο ιδιαίτερη μέρα του χρόνου με διάσημο κουμπάρο


Θα το πάρει το κορίτσι ο διάσημος ηθοποιός και μάλιστα στην πιο γιορτινή ημέρα!

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Αυτό αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Secret", σύμφωνα με το οποίο το ερωτευμένο ζευγάρι έχει πάρει την μεγάλη απόφαση.




Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν διστάζουν να εκφράζουν τον έρωτά τους σε κάθε τους εμφάνιση. Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Secret", οι κοντινοί φίλοι του ηθοποιού και της τραγουδίστριας έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας επικαλείται ανθρώπους από το στενό περιβάλλον τους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι έχει μπει στην τελική ευθεία για το γάμο του. Μάλιστα, το "Secret" αναφέρει πως αυτό θα γίνει πολύ σύντομα - ακόμα και μέσα στο 2023 (πληροφορίες αναφέρουν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων), ενώ δημοσίευμα του CIAO δίνει και έξτρα πληροφορίες για τον αρραβώνα που έγινε στην Αμερική!



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει για κουμπάρο στον γάμο του τον Νίκο Κοκλώνη.

Το… τερμάτισε η Δέσποινα Βανδή στα 55 της - Αντιγράφει τη Ρίτα Όρα - ΦΩΤΟ με λευκό φανελάκι, χωρίς σουτιέν!



Στις ΗΠΑ βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες ημέρες για μια προγραμματισμένη εμφάνιση στο Λος Άντζελες. Η τραγουδίστρια πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες με φόντο τους διάσημους φοίνικες της Καλιφόρνιας, μεταξύ άλλων, παρέα και με τον hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο.
Οι δύο καλοί φίλοι πόζαραν στον φακό, με την τραγουδίστρια να φοράει το -αγαπημένο της- κοντό τζιν σορτς, λευκό μπλουζάκι και καπέλο. Οι δυο τους παίρνουν διάφορες γκριμάτσες στα στιγμιότυπα που ανέβασε στα social media.

Λίγο νωρίτερα, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ακόμη μερικές φωτογραφίες με τον hairstylist, για να τον αποθεώσει στη λεζάντα της ανάρτησής της. Αναφερόμενη στην καριέρα που έχει «χτίσει» στο εξωτερικό, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει συνεργαστεί με μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ, έγραψε: «Πόσο περήφανη είμαι για σένα!!! Όλη σου η διαδρομή αποδεικνύει περίτρανα αυτό που λένε "σημασία δεν έχει από που ξεκινάς αλλα που θέλεις να φτάσεις". Σου αξίζει όλο αυτό που συμβαίνει!!! Σε αγαπάω τοοοοοσο πολύ!».

Οι περισσότεροι πάντως ασχολήθηκαν με το λευκό μπλουζάκι και το σουτιέν που δεν φόρεσε, μιμούμενη προφανώς την εξίσου εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ρίτα Όρα. Δείτε τι ανέβασε η Βανδή και τι όμορφη Αλβανίδα λίγο νωρίτερα!





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.