Ads Top

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα μετά το δημοσίευμα για σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου


Δείτε τι ανέβασε, πώς απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου..

Λίγες ώρες πριν ξημερώσει η σημερινή ημέρα και κυκλοφορήσει το εξώφυλλο της εφημερίδας Espresso που αναφέρει πως ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρούν σχέση, και λίγες ώρες μετά το χθεσινό 4/12 πρωινό ρεπορτάζ της εκπομπής Happy day, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σε μια ανάρτηση όλο νόημα θα έλεγε κανείς...




Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Ένα ψέμα μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ενώ η αλήθεια το βάζει στα πόδια», έγραφε χαρακτηριστικά το quote που δημοσίευσε η παρουσιάστρια χειριζόμενη για ακόμα μια φορά ένα θέμα που ήρθε στην δημοσιότητα κι ασχολείται με την προσωπική της ζωή.






Η διάψευση του ηθοποιού

Ο Γιάννης Στάνκογλου ωστόσο, μετά από όλα αυτά θέλησε να δώσει και την ξεκάθαρη απάντηση του και μετά από επικοινωνία που είχε με την Σάσα Σταμάτη δήλωσε χαρακτηριστικά:



«Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.